Szabó Ádám vitte a prímet - újabb 6 továbbjutó A Dalban

Szabó Ádám A Dal énekverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám számára szerencsésen alakult a szombat este - ő kapta a legtöbb pontot a zsűritől, így biztos a helye a középdöntőben. 

A zsűri döntése alapján Szabó Ádám, Oláh Gergő, Ív, a Pankastic!, valamint Éliás Gyula Jr. és a Fourtissimo, a tévénézők szavazataival pedig a New Level Empire jutott tovább a szombati második elődöntőből a középdöntőbe A Dal című showműsorban, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén. Az elődöntő eseményeről bővebben a Quart-on olvashatsz.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az X-Faktor énekeséért, Ádámért egykori mentora, Tóth Gabi is nagyon szorított - az énekesnő a közösségi oldalán is arra bíztatta követőit, szavazzanak Ádámra. ,,Drága Fiam is versenyben van a Dalban!! Hajrà Szabò Àdàm!!!" - írta Instargram oldalán a fiatalabbik Tóth-lány.

A harmadik elődöntőt február 7-én rendezik, és ebből is hat dal jut a két középdöntőbe, amely február 14-én és 21-én lesz. A Dal február 28-i döntőjébe nyolc produkció jut, a győztes képviseli Magyarországot az idei, 60. Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között az osztrák fővárosban, Bécsben. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójába 351 dalt neveztek, közülük az előzsűri 30-at juttatott az elődöntőkbe.

Tatár Csillából finom és elegáns nőt varázsolnak A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150129-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetojebol-finom-es-elegans-not-varazsoltak-a-dalban.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában a produkciók mellett a ruhák is fontos szerephez jutnak. A műsorvezetők és a zsűri ruháit hétről hétre Martinecz Andrea állítja össze, aki elmondta, hogy idén a finomságokra helyezik a hangsúlyt.Trend--Kőkeményen beszólt Majka A Dalnak - Így reagált a köztévéhttp://www.life.hu/bulvar/20150126-majka-facebook-oldalan-fakadt-ki-es-szolt-be-az-mtva-a-dal-cimu-musoranak.htmlMajka a Facebook-oldalán fakadt ki az MTVA szombaton indult műsora, A Dal 2015 kapcsán. A show applikációjával és a koncepcióval sem ért egyet. A köztévé közben reagált.TV + Bulvár--A Dal 2015: Tóth Vera arra kéri az internetet, ne a ruhájával vagy az alakjával foglalkozzanakhttp://www.life.hu/bulvar/20150125-a-dal-elso-elodontoje-utan-a-versenyzo-enekesek-uzenete-a-facebookon.htmlA Passed, Tóth Vera, Dallos Bogi, a Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi jutott tovább A Dal 2015 középdöntőjébe. Mivel idén a netező nézők is pontoztak egy letölthető app segítségével, kíváncsiak voltunk, mit üzentek az énekesek az internet népének (rajongóiknak) az adás után.TV + Bulvár--Hosszú combok éjszakája A Dalban: Antal Timi is überdögöshttp://www.life.hu/trend/20150124-tatar-csilla-utan-antal-timi-is-hosszu-combokat-villantott-a-dalban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalban. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki megmutatta formás virgácsait.Trend--Testszínű ruhában és végtelen lábakkal debütált Tatár Csilla A Dalbanhttp://www.life.hu/trend/20150124-tatar-csilla-a-dalban-testszinu-ruhaban-es-vegtelen-labakkal-debutalt.htmlSzombat este, A Dal első elődöntőjében debütált a köztévén Tatár Csilla, és nem is akárhogyan.Trend--Teljes A Dal elődöntőseinek névsorahttp://www.life.hu/kult/20141212-megvan-a-dal-2015-elodontoseinek-30-as-listaja-ezek-kozul-egy-mehet-majd-az-eurovizios.htmlTeljessé vált A Dal 2015 elődöntőseinek 30-as listája. Összesen 351 dalt neveztek az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére, az élő televíziós show-műsor 2015. január 24-én kezdődik. KultFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.