Ördög Nóra bevállalta! Majkával rappeli a Belehalok című slágert!

rappelés Majka Rising Star Ördög Nóra rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóra és Majka bevállalósan indították február első Rising Star-ját. A műsorvezetőpáros a duettnap alkalmából együtt rappelte Majka slágerét. 

Álomszép pink estélyi, csodás cicaszemek, gyönyörű frizura - no de hogy jön ehhez a rappelés? Ördög Nóra és Majka a Belehalok című sláger előadásával indította a vasárnap estét, ezzel harangoozták be a Rising Star duettjeit. Vagány volt, mi imádtuk!

Nóri vagányabb, mint gondolnánk

Nemrég Holdampf Linda, a Rising Star stylistja mesélt nekünk arról, hogy Ördög Nóri sokkal belevalóbb, mint azt a nézők gondolják. ,,Nórira úgy gondolnak a nézők, mint egy édes, aranyos nőre, ami igaz is, ám ő ennél sokkal több. Egy igazi kaméleon, rengeteg arca van, nagyon vagány, remek humorral. Hozzá simán passzol egy konszolidáltabb, kislányos ruha, de a dominaszerkó is!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.