Johnny Depp másodszor nősül - 23 évvel fiatalabb szerelmét veszi el

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
házasság Vanessa Paradis nősülés Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ami nem sikerült Vanessa Paradise-nak, azt két év alatt elérte Amber Heard - Johnny Depp feleségül veszi. A pár a hétvégén mondja ki a boldogító igent a színész 45 hektáros privát szigetén, a Bahamákon.

Mint az Origo is megírta, a mátkapár 2012-ben ismerkedett meg egy közös forgatáson - a Rumnapló felvételeit rögzítették akkoriban. Depp egyszer már volt nős: húszéves korában feleségül vette Lori Anne Allison sminkest, de a házasság csak két évig tartott. Később több színésznővel (Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder) is jegyben járt, de egyiküket sem vitte az oltár elé végül. Vanessa Paradis-val tizennégy évig volt együtt, két gyerekük született: a most 15 éves Lily-Rose Melody, illetve a most 12 éves John "Jack" Christopher. A vállaltan biszexuális Heard 2008 és 2011 között Tasya van Ree fotóssal járt.

Johnny Depp és Amber Heard Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

A házasság híre nem meglepő, hiszen az eljegyzés már egy éve megtörtént. Természetesen nem szeretnénk kommentálni, mennyire gyorsnak érezzük ezt a kézfogót, és azt sem, mennyire szerettük Vanessa Paradise-val való kapcsolatát, hiszen nem láthattunk bele a sztárpár mindennapjaiba. Egy biztos, sok szerencsét kívánunk a frigyhez, és csak csendben jegyezzük meg, hogy a mindössze két évig házas Depp-pel mi is kipróbálnánk az összecsiszolódást... A második házasságokkal járó kihívásokkal ebben az írásunkban segítettünk szembenézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.