Vámos Erika Thaiföld rablás repülőtér lopás bankkártya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány műsorvezető hátizsákkal barangolta végig a távol-keleti országokat. Hazafelé azonban kirabolták a reptéren.

Ahogy a Life.hu is megírta, Vámos Erika, a Több mint testőr műsorvezetője egy hónapos ázsiai körutazáson vett részt, bejárta Kambodzsát és Thaiföldet. A hazaindulás előtt azonban hiába kereste a bankkártyáját – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Erika Vámos

„Becsekkolás után betértem egy kávézóba, hogy elüssem az időt felszállásig. Kis idő után fizetni akartam, amikor kiderült, nincs meg a bankkártyám. Ellopták. Egy pillanat alatt megdermedtem, hiszen nem volt nálam egy fillér készpénz sem. Ráadásul a kártyán nem kevés pénz volt" – mondta a műsorvezető, aki azonnal hívta a bankját, hogy tiltsák le a kártyáját, ezért szerencséjére egyetlen fillért sem tudott róla leemelni a tolvaj.

Kíváncsi vagy, hogyan töltötte a vakációt a Sarka Kata-Hajdú Péter házaspár a Maldív-szigeteken? Akkor kattints IDE!
Sütő Enikő akkor költi a pénzt, amikor nincs nekihttp://www.life.hu/bulvar/20150202-suto-eniko-volt-modell-kulonleges-modszerre-vonzza-magahoz-a-penz-ezert-batran-koltekezik.htmlSütő Enikő különleges módszerrel áramoltatja a pénzt, ezért egyáltalán nem bánja, ha az utolsó fillérjeit is elkölti.TV + BulvárOrigoŐrülten szexi képek készültek Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/bulvar/20150202-toth-gabirol-enekesnorol-az-rtl-klub-x-faktor-mentorarol-orulten-szexi-kepek-keszultek.htmlAz X-Faktor mentoráról nemrég gyönyörű képek készültek. Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg a fotót, amelyen dekoltázsa is kikandikál.TV + Bulvár--Médiatörténeti esemény – Conchita Wurst jön a Story Gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150202-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-jon-a-story-galara-magyarorszagra.htmlImmár 16. alkalommal gyűlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedő személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, ahol idén Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese szórakoztatja a közönséget.TV + Bulvár--Hatalmas változás a Rising Starban - Ördög Nóra jelentette behttp://www.life.hu/bulvar/20150202-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-hatalmas-bejelentest-tett-jovo-heten-ket-versenyzo-tavozik-a-rising.htmlÖrdög Nóra jelentette be a nagy szenzációt: a Rising Star elődöntőjében már két versenyző távozik a TV2 tehetségkutató show-jából.TV + Bulvár--Horváth Éva kiszorult a képernyőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150130-horvath-eva-is-a-kozteve-fele-kacsintgat-de-addig-foz.htmlJelenleg nincs képernyőn az Éden Hotel tavalyi műsorvezetője, Horváth Éva, akinek idejét most a Miss Balaton szépségverseny előkészületei teszik ki. Egy számára új csatornánál viszont nagyon szívesen kipróbálná magát.TV + Bulvár--VV Dennis: „Van egy kislányom"http://www.life.hu/bulvar/20150203-vv-dennis-eltitkolt-kislanyarol-vallott-vv-fanninak-a-valo-vilag-7-gyoztes-parbaja-utan.htmlMeglepő vallomást tett Fanninak a komisz kéményseprő: VV Dennisnek van egy 5 éves gyermeke. A szoláriumőrült lány nem túl jól fogadta a hírt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.