Visszaéltek Tatár Csilla bizalmával - Perel a műsorvezető?

Forrás: TV2 -
Gönczi Gábor TV2 Tatár Csilla szerelem magánélet A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést a bulvársajtó képviselői számára Tatár Csilla. A Dal műsorvezetője nem tagadja, új kapcsolata van, párja azonban nem közszereplő, így nem kíván szerepelni a médiában. 

"Őszintén nem vagyok híve annak, hogy a sajtónak a facebook oldalamon keresztül üzengessek, de ami történt, azt nem tudom szó nélkül hagyni, mert mind az újságírói etikát, mind pedig az emberi tényezőket figyelmbe véve elfogadhatatlan az, amivel most szembesültem!" - kezdi bejegyzését Csilla, aki az elmúlt időszakban előbb csatornaváltásával, később pedig Gönczi Gábortól való különválásával került az érdeklődés központjába.

Forrás: TV2

A Dal műsorvezetője mindig is készségesen nyilatkozott a magánéletéről, elsőként pedig pont annak a magazinnak árulta el, hogy férjével egyetértésben elválnak, amely most túl messzire ment. Csilla arról ír, a lap inkorrekt volt vele, és ez annál inkább fáj neki, hogy az újságírót mindeddig a bizalmas barátjának érezte. Csalódott. De beszéljen helyettünk inkább az ő bejegyzése, amelyet teljes terjedelmében a csinos tévés Facebook-oldalán olvashatsz el.

"Tény, hogy válok, mint ahogy az is tény, hogy van egy új kapcsolatom. Igen, boldog vagyok és igen, szeretem azt az embert, aki mellettem van. Ez nem volt titok eddig sem. Bármikor, amikor egy újságíró kolléga a magánéletem felől érdeklődött, egyetlen egy dolgot, határozottan kértem. Mégpedig azt, hogy tartsák tiszteletben, hogy a párom civil és az is szeretne maradni. Ezen kérésemet, eddig MINDENKI tisztességesen elfogadta. Balázs nem közszereplő és egyáltalán nem szerette volna az újságokban látni a fotóját, a magánéletünkkel kapcsolatos témában. Ehhez képest ma tudomásomra jutott, hogy a Story magazin, határozott kérésem és tiltásom ellenére, a Szerelmemről levadászott egy képet a netről. Megbíztam valakiben, akit a barátomnak hittem, akinek interjút adtam, akinek meséltem a boldogságomról, de ő visszaélt a bizalmammal. Nagy lecke volt... " - irja többek között Csilla, és azt is hozzátette, nincs titkolnivalójuk, de szeretné, ha párjával önszántából állhatnának a kamerák elé: akkor és úgy, amikor és ahogy azt ők jónak látják.

Csilla hozzátette, az üggyel kapcsolatban minden jogi lépést megtesz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.