Íme, a bizonyíték, hogy Kozsó igazi harcos - szülinapi tortájával pózolt az énekes

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
betegség torta műtét Ámokfutók intenzív osztály kórház Kozsó szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Születésnapja alkalmából látványos tortájával pózolt Kozsó. Úgy tűnik, végre mosolyogni is tud már a halál torkából visszatért énekes.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsót intenzív osztályon ápolták, mert 2011-es agyvérzése miatt léptek fel nála szövődmények, ezért azonnal műteni kellett. Az énekes szerencsére felébredt a kómából, és javult az állapota, sokat fogyott, de már otthonában lábadozik. Most pedig szülinapi tortájával pózolt, ami azt mutatja, igazi harcos, aki napról napra jobban van.

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

Kozsó úgy tűnik, túl van a nehezén, hiszen mostanában közösségi oldalán is egyre aktívabb, aminek rajongói is nagyon örülnek. A kép alatti kommentrészt ugyanis elárasztotta a jókívánságok áradata.

Majka helyett Feke Pál kell a nézőknek a Rising Starba!http://www.life.hu/bulvar/20150209-majka-helyett-feke-palt-szeretnek-musorvezetonek-a-nezok-a-rising-starba.htmlMajka helyett Feke Pált szeretnék műsorvezetőnek a nézők a Rising Starba.TV + Bulvár--Liptai Claudia újra könyvet ír – a részletekről mesélthttp://www.life.hu/bulvar/20150209-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-ujra-konyvet-ir-es-a-reszletekrol-is-meselt.htmlA műsorvezető úgy döntött, első könyvének sikerén felbuzdulva újra klaviatúrát ragad és megírja második regényét.TV + Bulvár--Rájöttünk, mire indul be Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150208-rajottunk-mire-gerjedt-medveczky-ilona-a-tavalyi-es-az-idei-story-galan.htmlSzerencsére Medveczky Ilonát idén is meghívták a Story-gálára, így nem kellett nélkülöznünk a díva remek egyszemélyes show-ját.TV + BulvárOrigoSzarka járt a Story-gálán – értékes tárgyakat loptak a vendégektőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150209-a-16-story-otcsillag-dijatado-galan-megloptak-a-vendegeket-sagi-szilard-kabatja-kokeny-roland.htmlBombariadó, hamar lelépő celebek és lopások – nem zárult jó leltárral a 16. Story Ötcsillag Díjátadó Gála.TV + Bulvár--Pierrot: "A bulvársajtó parazita tempóját most sem viselem könnyen"http://www.life.hu/bulvar/20150205-pierrotal-a-dal-zsuritagjaval-keszitettunk-interjut-kritikarol-bulvarrol-zenerol-az-eurovizios.htmlA Dal új zsűritagja, Pierrot éles kritikáival friss lendületet adott az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóinak. Őszintén mesélt arról, hogyan érzi magát újra a média közegében, amely olykor átlépi a magánszféra határait.TV + BulvárOrigoKedvenc fotónk a Story-gáláról: Majka szelfije elölről-hátulrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150208-majka-szelfi-fotoja-a-story-galan-elolrol-es-hatulrol.htmlSzombaton rendezték meg a Story-gálát, ahol minden magyar sztár és celeb ott volt - már, akit meghívtak. A kedvenc fotónk Majkáról készült.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.