Álomnyaralásból rémálom – idén rájár a rúd a sztárokra

Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa -
Vámos Erika motorbaleset Metzker Viki Thaiföld késelés baleset Varga Viktor rablás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a csodás tájak, a feledhetetlenül türkizkék tenger, van, hogy az álomnyaralás rémálommá válik. Varga Viktorra késsel támadtak, Vámos Erika kórházban kötött ki, Metzker Vikit pedig súlyos baleset érte.  

Szinte menetrendszerűen próbálták Metzker Vikit és Varga Viktort átvágni Thaiföldön, ahol a bérelt robogó és jetskikölcsönzés után extra összegekkel akarták lehúzni sztárjainkat. „Fél napot töltöttünk a thaiföldi rendőrségen egy turistalehúzó jetskikölcsönző brigád hülyesége miatt" – írta Viki közösségi oldalán, aki ezek után még ugyanazon a napon balesetet is szenvedett. „Megállt alattam a moci és borultam" – sopánkodott a DJ.

Forrás: Facebook/Metzker Viki

Varga Viktor legújabb, Thaiföldről írt posztjában lerántja a leplet a mosolygós thai emberekről.

„A motorkölcsönzős kitalálta, hogy apukám fizessen a motorkölcsönzőbe 2500 bahtot, az kb. 20.000 forintot, mert lett a motor alján egy karcolás (amit persze nem ő okozott). Színjáték volt az egész. Odáig fajult az ügy, hogy majdnem összeverekedtünk, már egymásba fröcsögött a nyálam a thai arccal" – írta Viktor, akinek aznap még egy utcai étkezdében is meggyűlt a baja a phad thai készítővel, aki drágábban akarta adni neki a tésztát a kiírt ár helyett.

Varga Viktor Forrás: Facebook/Varga Viktor Világa

„A végén adom a 80 bhatot tányéronként és kiderül, hogy nem annyi, hanem 10-zel több. Mikor ezt szóvá tettem, a pasi megfog egy konyhakést és nekem támad! A konkluzió az, hogy igen, valóban vidám és mosolygós hely Thaiföld, addig, amíg az van, amit ők akarnak" - bosszankodott közösségi oldalán Viktor.

Végül pedig ott van Vámos Erika esete, akit Thaiföldön kiraboltak, majd egy csúnya hastífuszt is összeszedett.

Forrás: Facebook/Erika Vámos

„Becsekkolás után betértem egy kávézóba, hogy elüssem az időt felszállásig. Kis idő után fizetni akartam, amikor kiderült, nincs meg a bankkártyám. Ellopták" – írta Erika kétségbeesve, ám amikor hazaért, még nagyobb gonddal kellett megbirkóznia.

„Hibát követtem el, mivel úgy mentem ki, hogy a pár évvel ezelőtt beadott hastífuszoltásom már lejárt, de nem tudtam, hogy háromévente meg kell újítani" – magyarázta a Borsnak Erika.

A Life.hu újságírója már háromszor járt Thaiföldön, de egyszer sem találkozott olyan thai emberekkel, akik rátámadtak volna, vagy át akarták ejteni. Gyomorrontást már ő is összeszedett, de kórházba egyszer sem kellett mennie. A többszöri motorbérlés és ellenkező irányú forgalom dacára sosem érte baleset. A tanulságot le kell vonni sztárjaink történeteiből, de aki elővigyázatos és odafigyel, az elkerülheti a kellemetlenségeket.

ValóVilág7 - Véget ért egy villabarátság - Dennis sosem szerette Dórit? http://www.life.hu/bulvar/20150209-a-valo-vilag-7-jatekosa-laci-reszegen-elsirta-magat-szerelme-miatt.html Ismét eljött az ivás ideje a villába. A szesz Dóriból a gyűjtögető ösztönt, Laciból pedig azt az énjét hozta ki, amit eddig még nem villantott meg, vagy csak sajátos módon: az igazi hősszerelmest. TV + Bulvár Csalás A Dalban? Playback-gyanúba keveredett a Spoon – a fiúk tagadnak http://www.life.hu/bulvar/20150210-a-spoon-zenekar-playback-gyanuba-keveredett-a-szombati-a-dal-cimu-eloadasuk-utan.html Állítólag a továbbjutó Spoon együttes énekesének mikrofonja nem is volt bekapcsolva A Dal szombati adásában, a hangja azonban szólt. A műsor készítői cáfolják a playbacket, a fiúk pedig érdekes választ adtak... TV + Bulvár Origo Majka helyett Feke Pál kell a nézőknek a Rising Starba! http://www.life.hu/bulvar/20150209-majka-helyett-feke-palt-szeretnek-musorvezetonek-a-nezok-a-rising-starba.html Majka helyett Feke Pált szeretnék műsorvezetőnek a nézők a Rising Starba. TV + Bulvár -- Liptai Claudia újra könyvet ír – a részletekről mesélt http://www.life.hu/bulvar/20150209-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-ujra-konyvet-ir-es-a-reszletekrol-is-meselt.html A műsorvezető úgy döntött, első könyvének sikerén felbuzdulva újra klaviatúrát ragad és megírja második regényét. TV + Bulvár -- Taylor Swift még csak nem is keresztezheti Katy Perry útját a Grammy-gálán http://www.life.hu/bulvar/20150208-grammy-gala-2015-taylor-swift-es-katy-perry-nem-talalkozhatnak.html Nem egyszerű a Grammy-gála szervezőinek élete. Minden másodpercet pontosan meg kell tervezniük ahhoz, hogy bizonyos világsztárok még véletlenül se találkozzanak egymással. TV + Bulvár AFP Kedvenc fotónk a Story-gáláról: Majka szelfije elölről-hátulról http://www.life.hu/bulvar/20150208-majka-szelfi-fotoja-a-story-galan-elolrol-es-hatulrol.html Szombaton rendezték meg a Story-gálát, ahol minden magyar sztár és celeb ott volt - már, akit meghívtak. A kedvenc fotónk Majkáról készült. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.