Kerényi Miklós Gábor veszély rekedtség TV2 Hal a tortán Nótár Mary hangszál karrier KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábor jócskán ráijesztett Nótár Maryre, akinek hangját hallva megdöbbentő kijelentést tett.

A tanár úr alaposan megrémisztette az énekesnőt a Hal a tortán adásában, amikor azt ecsetelte, hogy tíz éven belül elmegy a hangja. Véleménye szerint két hangszál góca miatt Mary elveszítheti az énekhangját - írja a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A hangszálcsomó nagyon veszélyes, sajnos ha nem kezelik, akkor egyre rosszabb lesz és állandósodik a görcsös állapot, ez pedig ahhoz vezethet, hogy többet nem tud az adott művész énekelni. Mary számára már nincs más megoldás, mint a műtét, de kezdeti szakaszban énektechnika-váltással javítható és gyógyítható ez a makacs betegség" – mondta Kero, aki már számos hasonló esettel találkozott és megnyugtatásképpen hozzátette, operációval az esetek nagy részében orvosolható a probléma.

Rekedt a hangod?

A Life.hu cikkéből megtudhatod, mi állhat a szexi rekedt hang hátterében.
Iszak Eszti: "Legalább a dalok jók voltak" - íme, az első reakciók A szürkéről celebjeinktőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150212-iszak-eszti-musorvezeto-moziban-nezte-meg-a-szurke-otven-arnyalatat-dukai-regina-pedig-magara-vette.htmlJönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Ma a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.TV + BulvárOrigoFésűs Nelly szülés után máris bombaformában bulizotthttp://www.life.hu/bulvar/20150212-fesus-nelly-szules-utan-maris-bombaformaban-bulizott.htmlNégy hónappal kislánya születése után kirobbanó formában van Fésűs Nelly.TV + BulvárOrigoNem frusztrálja az összehasonlítás Christian Grey magyar hangját, Szatory Dávidothttp://www.life.hu/bulvar/20150211-a-szurke-otven-arnyalata-nem-frusztralja-az-osszehasonlitas-christan-grey-magyar-hangjat-szatory.htmlSzatory Dávid színészt választották Christian Grey magyar hangjának. Vajon olyan szexis lesz-e a magyarul megszólaló színész hangja, mint ahogyan álmainkban Christian Greyt elképzeltük? Megkérdeztük! TV + BulvárOrigoFérfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--Bódi Sylvi homokdűnék között is igényes nő maradthttp://www.life.hu/bulvar/20150211-bodi-sylvi-modell-hazatert-a-budapest-bamako-futamarol-es-a-homokdunek-kozott-is-igenyes-no-maradt.htmlA szépséges modell hazatért a 9000 kilométeres Budapest-Bamako futamról. Közösségi oldalán osztotta meg élményeit többek között arról, milyen, amikor egy bokor helyettesíti a fürdőszobát.TV + Bulvár--Aleska Diamond vs. Berki Krisztián – az egykori pornósztár különleges meccsre hívta ki Berkithttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aleska-diamnod-egykori-pornoszineszno-kihivta-berki-krisztian-sportolot-egy-lepcsozesre.htmlAleska Diamond felvette a kesztyűt és úgy döntött, túráztatja egy kicsit Berki Krisztiánt. De szép is lesz, ahogy egymással küzdenek a lépcsőházában, alig várjuk ezt a meccset. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.