VV7: Laci tért vissza a villába - Kutyavilág várhat rá mostantól?

VV Edina VV7 VV Laci párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Okkersárgára szolizva és egyforma ruhában érkezett a párbajra a szerelmespár. Rögtön Valentin-nap után mérték össze erejüket, a nézők pedig Lacit szeretnék tovább nézni a képernyőn. Egy kicsivel. 

Ilyen párbaj még nem volt! Laci szerelmet vallott Edinának, és egy szív alakú medálos nyakláncot kötött a lány nyakába könnyek között.

Mi vár ezután Lacira? Valószínűleg a magány, hiszen nem várta vissza őszintén senki. De a főnyereményhez legalább egy lépéssel közelebb juthat.

Már csak öten vannak a villában, rohamtempóban közeledik a játék vége, ezúttal már nem kap védettséget a párbaj győztese.

Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.htmlFehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.TV + BulvárOrigoFura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Mádai Vivien belefogyott az anyaszerepbehttp://www.life.hu/bulvar/20150213-madai-vivien-belefogyott-az-anyaszerepbe-a-kis-zeno-mellett.htmlEgy kisbaba érkezésével olyan váratlan nehézségekkel találják szembe magukat a szülők, amikre nem voltak felkészülve. Mádai Vivien és párja megtalálták a megoldást, hogy a fáradtság miatt ne essenek egymásnak.TV + BulvárOrigoEgy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokathttp://www.life.hu/bulvar/20150215-berki-krisztian-szazezer-forintot-ker-egy-orara.htmlBerki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. TV + Bulvár--Tóth Vera kiesett A Dalból - Húga, Gabi a Facebookon fakadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150214-toth-vera-kiesett-a-dal-kozepdontojebol.htmlMegtörtént az, amire csak kevesen számítottak: Tóth Verának véget ért A Dal. Már biztos, hogy nem ő képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + BulvárOrigoSaját műsort kap Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20150214-sajat-musort-kap-liptai-claudia-a-tv2-csatornan.htmlLiptai korábban egyszerre több műsorban is szerepelt. Zsűritag volt a Sztárban sztárban, Tillával közösen vezette a Nagy Duettet, a Bumm! kvízműsorban pedig Kasza Tibi volt a partnere. Egy kis szünet után most igazi nagy durranásra készül a kereskedelmi csatorna: Liptai Claudia saját műsort kap!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.