Várhegyi Lucas Palmira: "Nem vagyok egy érzelmes, puszilgatós, ölelgetős lány"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Várhegyi Lucas Palmira kocsi nyeremény Kuba Rising Star lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves tanulólány egy plázából indult el a világot jelentő deszkák meghódítására, és nyertemeg a TV2 Rising Star című tehetségkutatóját. Egyszer kiesett, majd a nézők visszaszavazták, és csak néhány szavazat különbséggel nyerte meg a versenyt. Mit gondol a győzelméről az érettségi előtt álló tehetség?

Várhegyi Lucas Palmira dermedten állt a színpadon az eredményhirdetéskor, arcáról mindenféle érzelem hiányzott, amikor győztesnek kiáltották ki. Csak később potyogtak az örömkönnyei.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szomorúnak tűntél a színpadon, nem egy boldog nyertest láttak a nézők. Mit éreztél?

Egyszerre voltam boldog és szomorú is, pedig valójában nagyon örültem, hogy nyertem. Csak annyira szerettem volna a többiek sikerét is, sajnáltam, hogy nekik nem jött össze a verseny, nem sikerült realizálni az álmaikat. Annyi minden kavargott bennem. Azt is szerettem volna, hogy Norbi nyerjen, de azt is, hogy én. Ugyanolyan boldog lettem volna az ő győzelmétől, mint az enyémtől.

Végül csak eleredtek a könnyeid...

Teljesen össze voltam zavarodva, addig nem esett le, mit történt velem, amíg a búcsúdalomat el nem kezdtem énekelni. Eközben fogtam csak fel, hogy megnyertem a versenyt. Nem is tudtam végigénekelni a dalomat a meghatottságtól. Ott, akkor a színpadon annyira picinek éreztem magamat.

Már az óvodában is erről álmodoztál?

Amióta az eszemet tudom énekesnő szerettem volna lenni. Talán ezért hihetetlen, hogy az álmaim vasárnap este valóra váltak. Tudom, hogy még sokat kell tanulnom, van hová fejlődnöm.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Tényleg olyan érzelemmentes vagy, mint amilyennek láttunk?

Valóban nem vagyok érzelmes, simogatós, puszilgatós típus. Nem vagyok egy bújós kislány, csak ha rám tör a szeretetéhség, akkor engedem, hogy átöleljenek a családtagjaim. A barátaimmal ez másként működik, és az sem zavart, hogy a győzelem után mindenki szeretettel átkarolt. Apukámat persze megöleltem, amikor újból találkoztam vele. Tavaly májusban találkoztunk utoljára és most meglepett, hogy ideutazott Angolából, hogy részese legyen a sikeremnek. De azt egyelőre nem tudom, hogy mikor tudok vele több időt tölteni, most tíz napig Magyarországon marad.

Sztárnak érzed magad?

Semmiképpen sem, vagyis nem tudom... Bár nyertem egy autót, egyelőre busszal közlekedem, nincs még jogosítványom. Az maradok, aki voltam. Továbbra is iskolába fogok járni, hétköznap diáklányként. Nem szeretnék megváltozni. Igaz, ismertebb leszek, mint voltam, de nem hiszem, hogy most meg kellene változnom. Nem is tudnék más lenni. Egy év múlva is szeretnék szerény maradni.

Érettségizni fogsz májusban. Tudsz tanulni?

Pár nap múlva vissza kell zökkennem abba, hogy a tanulás az első. Le kell tennem az érettségit, ez a legfontosabb. Utána pótfelvételiznem kell augusztusban, februárban nem volt időm elmenni. Zenei vonalon szeretnék továbbtanulni. Közös cél, hogy a tanulmányaim rendben legyenek, továbbtanuljak és ezt a TV2 is fontosnak tartja. Kapok tőlük egy menedzsmentet, a zenei karrieremmel ők foglalkoznak, nekem tényleg csak az érettségire kell koncentrálnom.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nyertél egy lakást is egy évre. Elköltözöl otthonról?

Csak az érettségi után merek belevágni az önálló életbe. Már 18 éves vagyok, próbálom egyedül intézni az életemet. Anyukám hagyja is, hogy a saját bőrömön tapasztaljam az élet dolgait. De ő azt szeretné, ha otthon maradnék. El sem tudom képzelni, hogy milyen lesz, ha nekem kell mindenről gondoskodnom, főzés, mosás, takarítás. De egy év alatt ki lehet próbálni, hogy boldogulok.

Egyedül költözöl be?

Úgy beszéltük meg a versenyzőkkel, ha elég nagy lesz a lakás, akkor a vidékiekkel összeköltözünk, vagy a bécsi Izsákkal. Szeretem a társaságot, és úgyis csak aludni járnék haza. Norbival és Izsákkal nagyon közel kerültünk egymáshoz. A fiúk kijelentették, hogy muszáj házavató bulit tartani, de már előre rettegek tőle, ugyanis nem szeretek takarítani. Szerintem rájuk zárom az ajtót, hogy addig nem jöhetnek majd ki, amíg nem maradt tisztaság utánuk.

Szeretnél valami egyedit a kölcsönlakásba?

Igen, nagyon szeretnék felhőcskéket a plafonra. Kék falakat. Szeretek álmodozni.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

El tudod majd tartani magadat, ha egyedül fogsz élni?

Gondoltam már rá, hogy munkát vállalok, ha a zenélésből mégsem tudok jól megélni. A rendezvényszervezés például érdekel. De inkább arra koncentrálok, hogy sikerüljön és nem arra, hogy a tanulás mellett dolgoznom is kell.

Mi a legrosszabb tulajdonságod?

Akaratos vagyok, ha valamit el akarok érni, elérem. Hamar felkapom a vizet. A Skorpiókra jellemző agresszivitás viszont nem jellemző rám. Ha valakit nem szeretek, akkor nem tudom megjátszani, hogy kedvelem. Nem kommunikálok vele és nem keresem a társaságát. Persze, ha muszáj együtt dolgozni valakivel, akkor mosolygok. De ezenkívül nem. Ha valaki vitába száll velem, megsért vagy beszól, akkor nem hagyom magam, visszaszólok. Ha csalódok valakiben, azonnal megszakítom a kapcsolatot vele.

Mi a legjobb tulajdonságod?

Az emberek megbíznak bennem, megosztják velem a bánatukat, örömüket.

Kit viszel magaddal a nyereményútra?

Kubába Czibi Norbival utazom. Megbeszéltük, hogy aki nyer, az elviszi a másikat az utazásra. Két szingli ember miért ne utazzon együtt?

/1502/Palmi2015216133653

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.