Demcsák Zsuzsa érzékenység TV2 Hal a tortán válás Bebe családon belüli erőszak Bangó Margit Fásy Ádám Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit vigasztalta meg a műsorvezetőt, aki elérzékenyült, amikor a múltja szóba került. 

A Hal a tortán adásban az első estén megtalálták a közös hangot a vacsorasztalt körbeülő sztárok: Demcsák Zsuzsa, Bangó Margit, Bebe, Fásy Ádám és Király Viktor. Amikor Zsuzsa az elmúlt időszak történéseiről mesélt elérzékenyült és Bangó Margit vigasztalta meg – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Hal a tortán

„Tisztában voltam azzal, hogy ezt a témát nem lehet elkerülni, és éppen ezért nem is akartam. Ha kérdeztek, válaszoltam rá. Persze olykor én is elérzékenyültem, amit Margit azonnal észrevett, és olyankor nagyon kedvesen megvigasztalt. Valóban olyan volt, mint egy édesanya, aki tudja, mikor van szüksége ölelésre a másiknak" – mondta Demcsák Zsuzsa.

„Az első este mindig a kritikus, hiszen ilyenkor dől el, működik-e a csapattagok között a kémia. Nálunk működött, és senki részéről nem éreztem, hogy ítélkezett volna. Összességében nagyon jól sikerült hét volt" – tette hozzá Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.