Újabb pletyka végére került pont Zámbó Jimmy halálával kapcsolatban

Forrás: facebook/Jimmy Zámbó -
halál szomszéd Zámbó Jimmy interjú nyomozás rendőrkapitányság pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy halála után 14 évvel szólalt meg Vágó Imréné, aki tisztázta azokat a pletykákat, miszerint az énekes halálakor még egy személy tartózkodott volna az énekes házában.

Ahogy a Life.hu is megírta, újabb fordulat történt Zámbó Jimmy halála ügyében. Kiderült ugyanis, hogy a magát koronatanúnak nevező Hulé Éva, Jimmy tavaly áprilisban elhunyt rajongója, állításával ellentétben, nem volt ott a király halála percében. A rendőrkapitány pedig úgy döntött, egy utolsó interjúban reagál a szomszédok közötti pletykára is – írja a Kiskegyed.hu-ra hivatkozva a Blikk.

Forrás: facebook/Jimmy Zámbó

Nem csitul az a szóbeszéd, miszerint a tragikus éjszakán a szomszédok egy ismerős férfit láttak sietve távozni Jimmyék otthonából, aki Jimmy nevelt fia volt. Valóban ott volt ő is?

„A rendkívüli halálesetek államigazgatási eljárásban történő vizsgálata, valamint az azt megelőző adatgyűjtés, amelyeket a BRFK akció alosztálya – mint a helyszínre elsőként megérkező rendőri egység – folytatott le, kiterjedt arra is, hogy az esemény idején kik és mikor tartózkodtak a helyszínen. A lakókörnyezetben is elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás, tanúk meghallgatása, valamint a későbbi szakértői és más vizsgálatok – például kétoldalú telefonhívások és mobilszolgáltatói hívásinformációk szerint – a tragédia helyszínén csak Zámbó Jimmy és a felesége, Edit, valamint Hulé Éva tartózkodott. A házban volt még egyébként a Zámbó házaspár akkor ötéves Adrián nevű gyermeke, aki a földszinten, a nappaliban aludt" - magyarázta a rendőrkapitány.

"Mint egy anorexiás giliszta" - A kommentelők szerint lassan elfogy Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-cinthya-dictator-fotos-varga-viktor-exbaratnoje-betegesen-vekony-volt-aki-anorexiasnak-titulalta.htmlEgyre aggasztóbban néz ki Cinthya Dictator. Olyannyira, hogy a közösségi oldalára feltett fotója alatt volt, aki anorexiásnak titulálta a lányt.TV + Bulvár--Eláruljuk, mit utál Sarka Kata a férjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-sarka-kata-ezt-utalja-a-ferjeben-hajdu-peterben.htmlSarka Kata csak szuperlatívuszokban beszél szerető férjéről, gyermekei apjáról, Hajdú Péterről. Mégis sikerült kihúzni belőle, mit nem kedvel a párjában.TV + BulvárOrigoTechnikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoFábry Sándor megállapodott a köztévévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-fabry-sandor-humorista-megallapodott-a-koztevevel-mtva-val-igy-folytatodik-a-sajat-gyartasu-musora.htmlA legfrissebb hírek szerint már márciusban újra látható Fábry Sándor műsora a magyar televízión.TV + Bulvár--Harsányi Levente játékszenvedélyéről vallott: "Először csak kisebb összegeket dobáltam be, majd egyre többet"http://www.life.hu/bulvar/20150217-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-egykori-jatekszenvedelyerol-vallott-amikor-szazezreket.htmlÉvekkel ezelőtt százezreket játszott el szerencsegépeken Harsányi Levente, aki most őszintén beszélt erről a problémás időszakról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAleska Diamond Berki Krisztián után futhathttp://www.life.hu/bulvar/20150216-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-kihivta-lepcsofutasra-berki-krisztian-musorvezetot-hamarosan.htmlTizennyolc emeltnyi lépcsőfutás vár a furcsa párra. A kérdés már csak az, ki fut ki után... és az, hogy vajon Aleska komolyan gondolta-e, hogy pár lépcsőfokot ráver a magyar izommacsóra?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.