Őrülten szexi pózban napozott Horváth Éva

napozás Thaiföld szexi Burma Horváth Éva póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető éppen Thaiföldön tengeti a napjait, ahol egy álomszép tengerparton kéjesen szexi pózba vágta magát.

Ahogy a Life.hu is megírta, nyáron a görög tengerparton mutatta meg tökéletes alakját Horváth Éva, most pedig újabb vadító képre bukkantunk a műsorvezető közösségi oldalán. A burmai körútja után Éva most Thaiföldön évezi a meleg trópusi nyarat és egy nyálcsorgatós napozós pózzal lepett meg minket.

A kommentelők a fotó alatt azt találgatták, vajon ki fotózhatja ilyenkor Évát. Erre mi is kíváncsiak lennénk, ezért amint tudjuk, feltesszük a kérdést a műsorvezetőnek.

Ismerd meg a varázslatos Burmát

A Life.hu újságírója nemrég a lenyűgöző Burmában járt. „A burmaiak úgy tartják, legalább életükben egyszer meg kell látogatni a világ egyik leghíresebb buddhista szentéjét, a nézetükkel pedig egyet kell, hogy értsek, mert valóban olyan ereje van a Buddha ereklyéket tartalmazó sztúpának, amit kevés helyen éreztem eddig."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.