ÉNB Marci kivonulna a világból

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
meditálás Éjjel-nappal Budapest spiritualitás Marci elvonulás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest művészlelkű szereplőjéről, Marciról kiderült, a forgatások után milyen különleges foglalatossággal tartja karban a lelkét és az életét.

Ahogy a Life.hu is megírta, osztálykiránduláson jártunk az ÉNB sztárjaival. A városnéző programon sok mindent megtudhattunk a szereplőkről. Marci pedig elárulta, milyen különös hobbija van.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az elmúlt két évben beleástam magam az ezotériába, mivel spirituális beállítottságú vagyok. Mostanában a szabadidőmet arra használom, hogy meditáljak. Vallásos családban nőttem fel, de valami mindig hiányzott. Hiszek istenben is, de a buddhista tanításokat tudom teljes mértékben átérezni. A kedvenc íróm Echart Tolle, aki szerintem zseniálisan fejti ki az élet lényegét. Tervezek majd egyszer egy hosszabb elvonulást is, amikor több napot meditálással töltök, de egyelőre nem tudok kivonulni a világból a forgatások miatt" – mesélte Marci, akinek a csuklóján ott volt egy csodaszép mala, ami a buddhistáknak olyan, mint a keresztényeknek a rózsafüzér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.