VV Fanni lehet a ValóVilág következő kiesője

Forrás: Facebook/Való Világ -
játékos édesanya kiválasztás VV Laci videóüzenet találkozás VV Dennis párbaj ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eldőlt: a VV-lakók által kiválasztott Laci a villa boglyas hajú versenyzőjét, Fannit viszi párbajozni.

A hét klipversenyét a nézők döntése alapján Fanni, Laci és Dennis csapata nyerte, jutalmul pedig mind a három játékos egy videóüzenetet vagy egy személyes találkozót kaphatott egy meghatározott személlyel.

Forrás: Facebook/Való Világ

Fanni így az édesanyjától kapott videóüzenetből értesült, hogy kutyájának mandulagyulladása van, Dennis, aki szintén anyjától kapott üzenetet, elsírta magát, míg Lacihoz személyesen mehetett be édesanyja. Mindezeken túl a kihívás is megtörtént: a többiek által kiválasztott Laci a hajorgazmuson is átesett Fannit hívta ki a vasárnapi párbajra.

Igazi kis hercegnő volt kislánykorában Liluhttp://www.life.hu/bulvar/20150218-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-ot-evesen-csodaszep-cuki-kis-hercegno-volt-gyermekkori-fotojan.htmlA műsorvezető, közösségi oldalán osztotta meg a cuki kislánykori fotóját, amin 5 évesen csodás ruhában pózol.TV + BulvárOrigoMi lesz Liluval a ValóVilág után?http://www.life.hu/bulvar/20150119-lilu-a-valovilag-utan-nem-tudni-milyen-munkat-kap-az-rtl-klubtol.htmlNem csak magánélete, de karrierje is válságba került Lilunak? Egyelőre nem tudni, milyen feladatot kap az RTL Klubtól a ValóVilág után...TV + BulvárOrigoValóVilág7 - Edina megdöbbent: kiderültek Laci disznóságaihttp://www.life.hu/bulvar/20150217-a-valovilag7-jatekosa-vv-edina-ledobbent-hogy-vv-laci-multjara-feny-derult.htmlAhogy kijött a villából, kellemetlen meglepetésben volt része VV Edinának. A lánynak ugyanis fogalma sem volt arról, hogy Lacinak korábban többször is meggyűlt a baja a törvénnyel.TV + BulvárRTLKLUBÖrdög Nóra ragyogóan szép volt a döntőben - melyik ruha volt a csinosabb?http://www.life.hu/trend/20150216-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-popmas-ruhakoltemenyekben-pompazott-a-tehetsegkutato.htmlAlig győztük kapkodni a fejünket a Rising Star döntőjében, ahol Ördög Nóra szebbnél szebb ruhákban kápráztatta el a tévénézőket. De melyikben volt a leggyönyörűbb?Trend--Mélyen dekoltált, szuperminiben vezette a ValóVilág párbaját Liluhttp://www.life.hu/trend/20150216-melyen-dekoltalt-szuperminiben-vezette-a-valovilag-parbajat-lilu.htmlBár a ValóVilág vasárnap esti párbajában Edina és Laci összecsapására koncentráltunk, azért nem mennénk el szó nélkül Lilu ruhája mellett sem. Trend--Vége? Különvált a VV-szériák legcukibb szerelmespárja: VV Aurelio és VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20150218-szakitott-aurelio-a-valovilag6-gyoztese-es-vv-zsofi.htmlA VV6-ban folyamatosan veszekedtek, aztán a villából kikerülve összejöttek és szerelmesek lettek. Most azonban úgy tűnik, Zsófikának elege lett. Ugyan egyelőre csak szünetet tartanak, de ő már nem reménykedik semmiben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.