Autós üldözés, pucér képek - Ő Marianna, az Éden Hotel egyik játékosa

Forrás: Tv2 -
Éden Marianna Éden Hotel 3 playmate Éden Hotel autós üldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ismerős az Éden Hotel 3 Mariannája, nem véletlen, hiszen 2012-ben ő nyerte meg a közönségdíjat az Év Playmate-je választáson. Illetve 2013-ban egy autós üldözés résztvevője is volt. 

Pintér Marianna 2012-ben lett az Év Playmate-je választás közönségdíjasa, ezért jutalomból le is vetkőzhetett a nyuszis magazinnak. 2013 tavaszán a hírekbe is bekerült a 27 éves lány: úgy száguldozott az autópályán egy német rendszámú autóval, hogy 48 kilométeres szakaszon üldözték a rendőrök, akiket állítólag nem vett észre. Több, mint 200 km/h sebességig taposta a gázpedált, az indok a lehető legjobb volt. Nagyon sietett a fodrászhoz, és amúgy is többször volt már, hogy ilyen sebességgel száguldott, nem is érti, miért pont akkor bírságolták meg.

Forrás: Tv2

Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBWolf Kati ismét döntős A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150222-csemer-bogi-szabo-adam-mujahid-zoltan-a-spoon-wolf-kati-passed-iv-es-gajer-balint-kozul-dol-el.htmlVéget ért A Dal második középdöntője, a jövő héten pedig kiderül, ki képveseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a pontozó nézők Wolf Kati, Passed és Ív dalát juttatták a döntőbe, míg a közönségszavazás révén Gájer Bálint menetelt tovább. TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSchwarzenegger titkos találkozóra készül a fővárosbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-schwarzenegger-titkos-talalkozora-keszul-a-fovarosban-a-siker-nap-utan.htmlA hétvégén a fővárosba érkezik Arnold Schwarzenegger, akiről nem lehet tudni, hogy hány napot tölt Budapesten. Az viszont kiderült, hogy a szobájában is sportolni fog.TV + Bulvár--Peller Anna álnéven telefonált szerelménekhttp://www.life.hu/bulvar/20150221-peller-anna-az-operettszinhaz-sztarja-alneven-telefonalt-szerelmenek.htmlA ma már csodaszép lány, tinikorában elhízott, pattanásos bőrű, amolyan "csúnya kislány" volt, aki "Kata" néven mutatkozott be az imádott fiúnak a telefonban.TV + BulvárOrigoA kokainimádás Oscar-szobrahttp://www.life.hu/bulvar/20150221-eletnagysagu-oscarszobor-szippant-kokaint.htmlÉletnagyságú Oscar-szobor térdel a Hollywood Boulevardon és "kokaint szippant". A szobor talapzatán apró emléktábla hirdeti Hollywood és a kokain kapcsolatát. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.