Vallási közösség helyett a pucérkodást választotta az Éden Hotel játékosa

aktfotó pucérkodás Éden Hotel 3 Éden Hotel Éden Naomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel egyik szereplőjéről, az alig húszéves, szőke Naomiról már a műsor kezdetekor kiderült egy-két furcsaság. Hihetetlen választás elé állította az élet! 

Egy percig sem feltételeztük, hogy korábban szűzies életet élt volna a szőke lány, pedig igazán közel volt hozzá. Választania kellett: vagy egy vallási közösségben folytatja az életét vagy pedig saját lábára áll. Ehhez viszont pénzre volt szüksége, így a legkönnyebb utat választotta: vetkőzött. Meztelen képeire a Bors bukkant rá.

"Tizenhat éves lehetett, amikor az édesapja válaszút elé állította: csatlakozik a Jehova tanúi nevű vallási közösséghez, vagy elhagyja a családi fészket. Naomi az utóbbi mellett döntött, édesapja és testvére pedig a közösség szabályai szerint élte tovább az életét. Négy éven át nem is hallott róluk, s családi segítség híján kénytelen volt gyógymasszőrként és aktfotózásokból eltartani magát. Ezek a képek is abból az időszakból származhatnak" - mondta el a lapnak Naomi egyik ismerőse.

Kik azok a Jehova tanúi?

A Jehova tanúi egy keresztény vallási felekezet, az amerikai Jehovah's Witnesses, Watchtower Bible and Tract Society nemzetközi szervezetének magyarországi képviselője, Magyarországon 1989 óta bejegyzett egyház. Jehova tanúi olyan emberek világméretű keresztény közössége, akik tevékenyen Jehova Istenről és az emberiséget érintő szándékáról a Biblia szerint „tanúskodnak”. Saját állításuk szerint hitnézeteik kizárólag a Biblián alapulnak; ezt azonban egyes kutatók vitatják. Egy olyan csoportot alkotnak, melynek tagjai között sokféle etnikumú és nyelvet beszélő ember van, mégis egységesek, mert közösek a céljaik. Mindenekelőtt szeretnének tiszteletet szerezni Jehovának, aki a Biblia Istene és mindenek Teremtője. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy utánozzák Jézus Krisztust, és büszkék arra, hogy keresztények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.