"Jobb lett volna, ha a disznót költöztetik vissza, mint Lacit" - VV Fanni rajongói kiakadtak

Való Világ 7 VV7 Való Világ párbaj VV Fanni kiesés kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Ha a nézőknek egy bunkó kell, örüljenek, hogy Laci ment vissza!" - háborognak a nézők VV Fanni váratlan kiesése miatt. A kommentekből szemezgettünk. 

Fanni rajongói egyáltalán nem értik, miért az egyik legszínesebb egyéniség nem jutott a finalisták közé. Sokan azt remélik, őt is műsorvezetőként láthatják viszont hamarosan, mint Évát és Aureliót. - "Te vezeted majd a következő BeleValót, mert te vagy a legjobb, és beszélni is tudsz!" -lelkesíti egy rajongó a kiesőt. Természetesen, ahogy Edina rajongói Laciért, úgy Fanni rajongói Dennisért fognak össze, hogy megnyerhesse a főnyereményt.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Hajráááá mostantól Dennis!!! Hadd szexeljenek luxus ágyon is, Dennisnek kell megkapni a lakást!" -írják abban bízva, hogy a pár a villán kívül is együtt marad.

"Gyűlöllek, Laci, te féreg!" - borult ki az egyik szurkoló Fanni rajongói oldalán.

"Jobb lett volna, ha inkább visszaköltöztetik a disznót, mint ezt a Lacit. Hiányzol máris, Tündérfalvi!"

"Most már semmi értelme a VV7-nek..."

"Egyik kutya, másik eb, mindkettő csak színészkedik. Jobb lett volna, ha kiesnek, de ha már választani kell, inkább Fanni maradhatott volna."

Bye-bye, Szűzpöcök!

Emlékezz vissza Szűzpöcök Fanni legjobb pillanataira aranyköpéseivel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.