Tímár Brigitta terhesség szexi szépségkirálynő Miss International Hungary kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Intercontinental Hungary 2013 nyertese, Tímár Brigi egy fotózás alkalmával testhez simuló ruhában mutatta meg, milyen gyönyörű kismama.

Ahogy a Life.hu is megírta, kisbabát vár Tímár Brigitta egykori szépségkirálynő. A kismama nemrég estélyi ruhában pompázott, és megmutatta, hogy nagy pocakkal is lehet szexi egy nő. Sőt, legutóbb családját is meglepte pár kismamafotóval.

Forrás: Facebook/Tímár Brigitta

"Az esküvői fotósunkat kértem meg, hogy a terhességem utolsó időszakában örökítsen meg. A családomnak készültek a fotók, de azért a kedvenc képem megosztottam a rajongóimmal is" – mesélte Brigi.

Nagy pocakkal is bombázó kismama Tímár Brigittahttp://www.life.hu/bulvar/20150119-timar-brigitta-a-2013-as-a-miss-intercontinental-hungary-cim-gyoztese-het-honapos-terhesen-is-szexi.htmlAz egykori szépségkirálynő élete révbe ért, múlt év végén férjhez ment és szerelmével áprilisra várják első gyermeküket.TV + Bulvár--Kisbabát vár Tímár Brigitta az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/csalad/20141029-timar-brigitta-a-miss-intercontinental-hungary-2013-gyoztese-az-egykori-szepsegkiralyno-gyermeket.htmlA Miss Intercontinental Hungary 2013 nyertese úgy érzi elért minden, amit szeretett volna és végre legnagyobb vágya is teljesült kisbabát vár szerelmétől.Család--Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!http://www.life.hu/bulvar/20150223-sajat-felmeztelen-fotojaval-pozol-bauko-eva.htmlA BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBD. Tóth Kriszta: "Nem akartam mozgalmat indítani"http://www.life.hu/bulvar/20150221-d-toth-kriszta-nem-akart-mozgalmat-inditani-onmaga-fozozasaval.htmlD. Tóth Kriszta szerencsére nem járt úgy, mint utolsó regényének főhősnője, aki belenézett a fürdőszobatükörbe és kiborult a látottaktól. Az írónő negyvenévesen is jól érzi magát a bőrében, és a születésnapján különös kísérletbe kezdett.TV + BulvárOrigoTatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél"http://www.life.hu/bulvar/20150220-tatar-csilla-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-elarulta-hogy-izgalmas-feladatok-varnak-ra-a-koztevenel.htmlA Dal minden idejét lefoglalja Tatár Csillának, de ő egy percig sem bánja, mert élete jelenlegi szakaszában az álmai válnak valóra. Az ország egyik legnagyobb zenés show-jának háziasszonyával zenéről, kikapcsolódásról és a rá váró feladatokról beszélgettünk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.