Így magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatt

Vajna Timi magyarázkodás TV2 Andy Vajna Aktív kommentek botrány gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.

Valentin-napon nagy port kavart, amikor Vajna Timi megosztotta annak a csodás gyémántékszernek a fotóját, amit egy ékszerbolttól kapott. A kommentelők felháborodtak, hiszen sokaknak nem telik még egy csokira sem, ezért arcátlannak tartották Timi hivalkodását. Andy Vajna felesége megbánta a meggondolatlanságát, és most a TV2 Aktív adásában bocsánatot kér azért, hogy belenyúlt mások önérzetébe.

„Valóban félreérthető volt a bejegyzésem, mert úgy tűnhetett, mintha a férjemtől kaptam volna, és hősködtem volna az ékszerrel. Viszont abszolút reklámcélból szerettem volna kitenni. Utána ezer komment érkezett és nagyon durva hozzászólásokat kaptam" – magyarázkodott Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.