Cuki párduclányként debütált műsorvezetőként Cinthya Dictator

Hódi Pamela TV2 műsorvezető Flört Cinthya Dictator Éden Éjjel Éden Hotel Sebestyén Balázs Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor exbarátnőjét kedd este láthattuk először az Éden Éjjel műsorvezetőjeként, amikor is kislányos zavarba jött a jóképű riportalanytól.

Ahogy a Life.hu is megírta, Hódi Pamela és Cinthya Dictator lettek az Éden Éjjel műsorvezetői. A két lány a héten debütált az Éden Hotel afterműsorában. A Berki Krisztián, Hódi Pamela kettőséről kedd reggel Sebestyén Balázs elmondta lesújtó véleményét. Cinthya azonban még nem került terítékre, pedig az ő teljesítménye is megér pár szót. A fotóslány Berki Krisztián oldalán cukiskodott, szinte selypítve beszélt és zavarba jött, amikor meglátta jóképű beszélgetőtársát, akivel Berki azonnal összeboronálta.

„Ezen az estén olyan esztétikus vendégeink vannak" – mondta Cinthya a haját csavargatva, amiből Berki egyértelműen arra következtetett, hogy tetszik a lánynak a jóképű Dani. Cinthya pedig ártatlan tekintettel és hatalmas mosollyal leplezte, hogy élő adásban flörtöl.

Lecsapott az adóhatóság Győzikére http://www.life.hu/bulvar/20150225-gaspar-gyozo-showmant-feljelentettek-a-navnal-mert-luxusautokkal-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlBár Gáspár Győző azt állítja, ő csak kölcsönautókkal pózol, valaki úgy döntött, feljelenti a NAV-nál. A showman ellen vizsgálatot indítottak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBréking! VV Robin és VV Anett szája egymásra talált a villábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150225-vv-robin-es-vv-anett-csokolozott-a-furdoszobaban.htmlVégre! Robin is párt talált magának a villában. Igaz, nem saját játékostársai között, hanem a néhány napra visszaköltöző exjátékos Anett személyében. TV + Bulvár--Így magyarázkodott Vajna Timi a Valentin-napi gyémántja miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-vajna-timi-andy-vajna-producer-felesege-a-valentin-napi-gyemantja-miatt-magyarazkodott-a-tv2-aktiv.htmlVajna Tímea már belátta, nem fogalmazta meg túl szerencsésen a Valentin-napi gyémántos jókívánságát, ami balul sült el és hatalmas felháborodást keltett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMolnár Anikó előtt megjelent halott barátnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150224-molnar-aniko-egykori-nagy-o-elott-megjelent-halott-baratnoje.htmlMolnár Anikót megdöbbentő élmény érte: az alig két hete elhunyt gyermekkori barátnője szelleme jelent meg előtte.TV + BulvárHorányi Juli elbűvölő menyasszony letthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elbuvolo-menyasszony-lett.htmlAz X-Faktor 2014-es szériájának második helyezettje esküvői ruhát próbált. Juli kétségkívül csodálatos menyasszony lesz, ha egyszer megkérik a kezét.TV + Bulvár--Dukai Regina formás melleket villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-dukai-regina-modell-formas-melleket-villantott-egy-szexi-feher-toppban.htmlSzexi képen pózolt a modell! Emellett a dekoltázs mellett mi sem tudtunk szó nélkül elmenni.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.