Lecsapott az adóhatóság Győzikére

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
adóhatóság vizsgálat luxusautó kihallgatás Gáspár Győző NAV showman feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Gáspár Győző azt állítja, ő csak kölcsönautókkal pózol, valaki úgy döntött, feljelenti a NAV-nál. A showman ellen vizsgálatot indítottak.

Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbbi ügye kapcsán a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megszüntette Győzike ellen az adóbevételt különösen nagy mértékben csökkentő adócsalás bűntette és más bűncselekmény ügyében folyó eljárást. Alig csitult el ez az ügy, máris itt a következő, ugyanis Győzikét kihallgatásra hívták az adóhivatal salgótarjáni irodájába, miután névtelenül feljelentette valaki. Az ismeretlennek szemet szúrt, hogy az egykori showman méregdrága sportautókkal feszít közösségi oldalán – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Állítólag a negyven négyzetméteres garázsomban luxusautók sorakoznak, egymilliárd forint értékben. Többek közt egy Lamborghini meg egy Ferrari. A NAV egyik legkedvesebb vizsgálója, a tisztelt revizor úr elárulta, hogy nyomon követi az életemet, minden velem kapcsolatos újságcikket összegyűjtött, és mindent el is hisz, amit lát és hall. Én szeretem a hazámat, de ha egyszer mégis ilyen értékű autóim lennének, akkor eladnám őket, és elköltöznék a Bahamákra" – viccelődött Győzike, aki állítja, valójában egy Volkswagen Passattal jár.

„Nem minden arany, ami fénylik, vagyis nem minden az enyém, amit használok. A cégek egy-egy napra vagy egy hétre ideadják az autóikat tesztútra. Már tizenöt éve bántanak amiatt, hogy minden héten más autóban ülök" – panaszolta Győzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.