L.L. Junior: "Véget ért egy rémálom"

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
baleset szociális munka rapper ítélet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elítélte a bíróság L.L. Juniort, aki elismerte vétkességét az okozott balesete kapcsán. A rapper becsülettel áll a 240 órás szociális munka elé.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Juniort kórházba kellett szállítani, miután autója egy kamionnal ütközött. Junior már akkor leszögezte, nem akarja elkerülni a felelősségre vonást, és várja a bíróság döntését. Az ítélet nem váratott sokáig magára, Junior pedig közösségi oldalán osztotta meg a rá váró büntetés hírét.

L.L. Junior Forrás: Facebook/L.L. Junior

„Ma megszületett a Független Magyar Bíróság ítélete a decemberi balesettel kapcsolatban. Véget ért egy rémálom! Az ítéletem: pénzbüntetés és vezetéstől való eltiltás mellett 240 óra közérdekű szociális munka, melyet becsülettel el fogok végezni. Köszönöm azoknak, akik mellettem voltak és támogattak. Isten áldjon meg mindenkit!" – írta Junior közösségi oldalán.

A Life.hu megkérdezte a rappert, milyen közérdekű szociális munka vár rá.
„A bíróság később fogja kijelölni a rám szabott szociális munkát, ami lehet nyugdíjasokkal vagy gyermekekkel való foglalkozás. Bármit jelölnek ki részemre, állok elébe, mert tudom, hogy hibát követtem el" – mondta Junior.

Melyik VV-szereplő lennél? - Teszteld le!http://www.life.hu/bulvar/20150223-teszteld-melyik-valo-vilag-szereplo-lennel-a-finalistak-kozul.htmlVészesen a végéhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak négyen küzdenek a főnyereményért. Most letesztelheted, te melyik finalista lennél!TV + Bulvár--Lecsapott az adóhatóság Győzikére http://www.life.hu/bulvar/20150225-gaspar-gyozo-showmant-feljelentettek-a-navnal-mert-luxusautokkal-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlBár Gáspár Győző azt állítja, ő csak kölcsönautókkal pózol, valaki úgy döntött, feljelenti a NAV-nál. A showman ellen vizsgálatot indítottak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huAlapkaraktert hoz vissza a Jóban Rosszban http://www.life.hu/bulvar/20150225-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban-ujra-lathato-a-vidovszky-nandit-alakito-saghy-tamas.htmlHárom év után tér vissza a sorozatba Sághy Tamás, aki a csillagkúti kórház gazdasági igazgatóját alakította a kezdetektől. TV + BulvárSebestyén Balázs: „Soha nem akarom, hogy egy kalap alá vegyenek Berkivel"http://www.life.hu/bulvar/20150225-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-vadon-jani-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoi-kicikiztek-berki.htmlA Morning Show kedd reggeli adásában a műsorvezetők kifakadtak Berki Krisztiánra és felváltva cikizték az Éden Hotel műsorvezetőjét.TV + BulvárOrigoSzexszel keresi kenyerét az Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigoMáris pucérkodnak az Éden lányokhttp://www.life.hu/bulvar/20150224-naomi-es-timi-az-eden-hotel-jatekosai-elso-este-egyutt-zuhanyoztak.htmlNem kellett sokat várni, az Éden Hotel Naomija és Timije megszabadultak a bikinitől, meztelenül zuhanyoztak együtt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.