VV Edina betör a poppiacra?

Forrás: RTL Sjatóklub -
VV Edina Muzsika tévé éneklés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Edinának semmiféle zenei képzettsége nincsen, de ez nem számít. Március elején a VV anyacsatornájához, az RTL csoporthoz tartozó Muzsika Tévénél debütál énekesnőként a villadallal. És ez csak a kezdet, ugyanis Edina szeretne betörni a poppiacra!

Nem tétlenkedik VV Edina, miközben villaszerelmét, Lacit várja kint, a való életben. Zenei karrierbe kezdett.

"A villába való bekerüléssel az volt a másodlagos célom, hogy elindíthassam a zenei karrieremet. Mindig is szerettem énekelni, de eddig csak otthon énekeltem, semmiféle zenei képzettségem nincsen. Szeretnék énekórákra járni, hogy a hangomat fejlesszem, de egyelőre anyagilag nem tehetem meg. Ehhez előbb munkát kell találnom" - árulta el Edina, akinek fellépését az RTL Klub biztosította, látva, hogy az Ott állsz a célnál című villadal mennyire sikeres.

Forrás: RTL Sjatóklub

Edina jelenleg egy családi barátnál lakik a IX. kerületben, és jól érzi magát a bőrében, ugyanis csak pozitív kritikákat kap. Már alig várja, hogy ismét magához ölelhesse Laciját.
"Számolom a napokat, hogy vele legyek, utána el sem engedem a kezét. Ha Laci nem nyeri meg a műsort, akkor albérletet kell találnunk. Együtt akarunk maradni, együtt tervezzük a jövőt, és ha Magyarországon kezdek új életet, akkor nem akarok egyedül élni. Reméljük, a mi szerelmünk nem olyan lesz, mint a többi villalakóé, most kintről úgy látom, hogy a miénk őszintébb" - tette hozzá ez erdélyi lány, aki nem büszke a szexjeleneteire.

„Nagyon durván érintett, amikor visszanéztem a szexet, megszenvedtem, hogy szerelmes lettem. Nem vagyok büszke erre a dologra, de csak az tudja, aki bent él, hogy mennyire nehéz ennek ellenállni. Persze nem mentség mindenre a szerelem. A legpikánsabb felvételeket nem is bírnám végignézni, ideggörcsöt kapnék saját magamtól. De ne is részletezzük."

VV-hősök és a zene

Majkának nagyon sikerült.

VV Zsófiról csak mindenki beszélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.