Dennis és Laci harcolhatnak a VV7 utolsó párbaján - Dóri és Robin már a fináléban

Forrás: RTL II -
VV Robin VV Laci VV Dennis VV Dóri ValóVilág 7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 7 történetének utolsó párbajára a villalakók Dennist küldték, aki ma este ellenfelet választott.

A komisz fiú "ágászi" küzdelmet ígért párbajellenfelével, akármit is jelentsen ez. Bár trükkösen úgy tett, mintha Dórira kötné a kendőt, de az végül Laci kezére került. Ezzel Robin és Dóri fináléba jutottak, Laci pedig esélyes a ValóVilágok történetének legtöbb párbaján járt játékos szerepére. Eddig Baukó Éva párbajozott a legtöbbször, összesen négyszer tért vissza győztesen.

Forrás: RTL II
ValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekabol-vv-laci-ellen-vv-fanni-esett-ki.htmlJaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?TV + Bulvár--Baki A Dal élő adásában - Wolf Kati hibázotthttp://www.life.hu/bulvar/20150222-baki-a-dal-elo-adasaban-wolf-kati-hibazott.htmlElfelejtette elkezdeni dalát Wolf Kati. A középdöntő továbbjutója az MTVA kamerái előtt elmondta, mi történt. TV + Bulvár--BulvárRAP Hegyi Rolival: "Annyi tortát kapott, hogy másfél évig jóllaknánk"http://www.life.hu/bulvar/20150221-bulvarrap-hegyi-rolival-sarka-katarol-conchita-wurstrol-liptai-claudiarol-aureliorol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Tüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--Napilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férjehttp://www.life.hu/bulvar/20150219-demcsak-zsuzsa-a-hal-a-tortaban-szerepel-ferje-reagal-erre.htmlA Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. TV + BulvárOrigoTóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.