Nézni is fáj! Madonna három métert zuhant a színpadról a BRIT Awards-díj-átadón

színpad zuhanás Brit Awards Madonna fellépés esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasat esett a színpadról a pop nagyasszonya a BRIT Awards-díj-átadón. Az egész baleset volt, amihez köze volt egy káprázatos köpenynek is.

Lélegzetelállító fellépőruhát tervezett az Armani az 56 éves énekesnőnek a BRIT Awardsra. A popikon előadása alatt egy lépcsőn állva próbálta magáról lefejteni a fekete, kapucnis köpenyt, amikor azt megrántotta egy táncosa. Mivel még nem sikerült teljesen lefejtenie magáról, a ruhadarabbal együtt magával rántotta az énekesnőt is, aki legalább három métert zuhant. Egy pillanatra megfagyott a levegő, de Madonnak tovább folytatta a dalt.

Ez az ominózus köpeny terve. Madonna Instagram-oldalára posztolta balesete után a fotót. Azt írta mellé: "Jól vagyok."

Tündéri gyermekkori képet posztolt kislányáról Madonnahttp://www.life.hu/csalad/20150225-madonna-kislanyarol-lourdes-leonrol-tunderi-gyermekkori-kepet-osztott-meg.htmlA popdíva legidősebb gyermeke tavaly októberben töltötte be 18. életévét, a büszke anyuka viszont úgy gondolta, kicsit visszarepíti rajongóit az időben, és megutatja, milyen volt lánya kicsiként.Család--Madonna túl öreg a mai fiataloknak? Levették a dalait a világ vezető rádiójának listájárólhttp://www.life.hu/kult/20150217-madonna-zeneje-tul-oreg-a-mai-fiataloknak-a-bbc-radio-1-radiocsatorna-szerint.htmlA BBC Radio 1 szerint az 56 éves popsztár már nem azt a zenei értéket képviseli, ami érdekli a csatorna fiatal hallgatóságát. Leáldozott Madonna ideje?Kult--Madonna feneket villantott a Grammy vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/news/20150209-madonna-feneket-villantott-a-grammy-gala-voros-szonyegen.htmlHoppá, micsoda villantás! Madonna megmutatta fenekét a vörös szőnyegen.News--Madonna kampánya ismét botrányosra sikerülthttp://www.life.hu/kult/20150104-madonnat-mandela-es-martin-luther-king-megsertesevel-vadoljak.htmlSokan bírálják Madonnát a közösségi portálokon, amiért az énekesnő úgymond olyan nagy fekete polgárjogi harcosokhoz hasonlítja magát új lemezét beharangozó propagandakampányában, mint Nelson Mandela vagy Martin Luther King.Kult--Madonna nem mellbimbót villantott - megmutatta őket teljes szépségükben (18+)http://www.life.hu/intim/20141205-madonna-szexi-fotosorozatot-keszitett-magarol-amiben-lekerul-rola-a-felsoje-is-megmutatja-a-melleit.htmlMadonnáról, az 56 éves popdíváról a szexi fotósorozatoknak se szeri, se száma. Ez azonban teljesen más. Sokkal több, mint eddig.IntimOrigoMadonna után szabadon - mellbimbómánia a kifutókon (18+)http://www.life.hu/trend/20140717-mellbimbok-a-kifuton-nagy-villantasok-a-divatban-madonna-kendall-jenner.htmlBár manapság nemcsak a címlapok, de a kifutók is hemzsegnek a fedetlen keblű sztároktól, ez közel sem új keletű jelenség. De vajon ki kezdte magát kacéran vetkőztetni a nagyközönségnek?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.