Nagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébe

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fegyver videoklip Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.

Jól áll a bérgyilkosszerep Tolvai Reninek, aki legújabb klipjében ehhez a feladathoz talpig fekete bőrszerkóba bújt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sohasem fogtam még fegyvert, nem is gondoltam, hogy egy puska ennyire nehéz. A kisebbik legalább két kilót nyomott, a nagy pedig hetet. Nem irtózom tőlük, de úgy gondolom, hogy sohasem lennék képes ilyet használni. Talán, ha meg kellene védeni magamat, de otthon biztosan nem tartanék fegyvert. A klipben egy bűnözőpár női tagját alakítom, olyanok leszünk, mint Mr. és Mrs. Smith. A klipbeli párom megpróbál kinyírni"árulta el Reni, aki speciális fegyvereket kapott a jelenethez.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Ezt a típusú fegyvert Lara Croft használta a Tomb Raider című amerikai akció-kalandfilmben. A kisebbik azért különleges, mert régóta nem készül ilyen, csak Lara kedvéért gyártottak le egy új darabot. Jól néz ki, teljesen egyedi a megjelenése. A nagyobb pedig egy amerikai katonai fegyver, ami 7 kilót nyom és 6 mm-es műanyag lövedékeket tud kilőni" - kaptuk az információt Szabó Balázs sportlövésztől, aki a fegyvereket szállította a videóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.