ValóVilág: Ki nyeri a Dennis-Laci-párbajt?

finálé Való Világ 7 VV7 VV Laci VV Dennis párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci és Dennis méri össze erejét a ValóVilág 7 utolsó párbaján. Ki kerül a fináléba?

Robin és a párbajszűz Dóri lazán besétálnak a végjátékba, míg Dennis és Laci megvívja utolsó csatáját. Laci eddig három párbajon van túl, Zsuzsát, Edinát és Fannit ejtette ki, Dennis eddig csak kétszer járt a stúdióban: mikor beköltözött és ejtette barátnőjét, illetve mikor Danit ejtette ki a játékból.

Mindkét fiú szingliként érkezett, de barátnővel távozhat a villából. Már csak az a kérdés, főnyeremény is társulhat-e a friss kapcsolat mellé.

Ki térjen vissza a villába?

Dóri, Dennis, Robin vagy Laci? Te melyik szereplő lennél?

Derítsd ki, melyik finalistára hasonlítasz!

Szexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigoNagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoMagyarországon kezd új életet Peter Srámekhttp://www.life.hu/bulvar/20150227-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-magyarorszagra-koltozik-es-uj-eletet-kezd.htmlA Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.TV + Bulvár--Kemény szexjelenetet loptak a TV2-től! (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150227-kemeny-szexjelenet-kerult-ki-egy-video-megosztora-a-tv2-eden-hotel-musorabol.htmlPikáns jelenet került fel az egyik videomegosztó oldalra az Éden Hotel című műsorból.A képsorokon kemény szex látható a zuhanyzóban, de a tévében még a szereplők sem láthatók, nemhogy a szex! Mi történhetett?TV + BulvárKárász Robi mozitulajdonos letthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-karasz-robi-mozi-tulajdonos-lett-a-vorosmarty-mozit-uzemelteti-es-ujitja-fel.htmlAz egykori Vörösmarty mozi új üzemeltetőhöz került. A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány működtetheti tovább a 2014 márciusában bezárt egykori patinás intézményt, az alapítvány pedig Kárász Róberté, melynek alapítója Törőcsik Mari. TV + Bulvár--VV Maci megcsöcsörészte Baukó Éváthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-maci-a-valo-vilag-jatekosa-megfogta-bauko-eva-mellet.htmlVV Maci csak a súlyából vesztett egy keveset, a kujonságából viszont semennyit. A BeleValó adása előtt fogdosta meg Baukó Éva mellét. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.