X-Faktorosokkal erősítenek A Dal döntőjében

X-Faktor A Dal 2015 Spoon Horányi Juli A Dal Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu újságírója A Dal kulisszái mögött futott össze Horányi Julival és Tóth Andival, az X-Faktor sztárjaival.

A lányok elárulták, hogy a Spoonnak jöttek drukkolni. Elmondták nekünk, hogy a tehetségkutató után is összetart a csapatuk, és természetes, hogy itt vannak szurkolni a fiúknak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A Spoon miatt jöttem, nekik szurkolok. A másik favoritom pedig Ív, aki nagyon jó barátnőm, ezert neki is drukkolok" - mondta Horányi Juli.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hajrá Spoon! Nagyon drukkolok a fiúknak, azért vagyok itt, mert egy összetartó csapat vagyunk, és most fontos a csapatnak a jelenlétünk" - nyilatkozta Andi, aki pár napig makacs influenzával küzdött, de már jobban van.

Kövesse velünk élőben A Dal döntőjét!

Az Origo zenei rovata, a Quart élőben követi A Dal döntőjét. Hogy garantáltan te tudd meg először, ki képvisel majd minket a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, kattints ide!
Cinthya Dictator megmarkolta Berkit: Pamela pedig csak bámultahttp://www.life.hu/bulvar/20150228-az-eden-ejjel-musorban-berki-krisztian-ferfiassagat-tapogatta-cinthya-dictator-hodi-pamela.htmlIgencsak nagy merészségre vállalkozott Varga Viktor műsorvezetővé avanzsált exe, Cinthya Dictator, aki miután Berki Krisztián beszólt neki, hogy nincsenek mellei, mintát vett, vajon a műsorvezetőnek mi van a lábai között.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, ki nyeri A Dalt!http://www.life.hu/bulvar/20150227-szavazas-melyik-zenekar-nyeri-a-dal-cimu-musort-es-jut-ki-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlEgyre közeledik A Dal döntője, hamarosan eldől, melyik zenekar képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vajon ki lesz a kedvenc?TV + Bulvár--Nagyon férfias dolog került Tolvai Reni kezébehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-nagyon-ferfias-dolog-kerult-tolvai-reni-kezebe-fegyvert-fogott.htmlA mostanság barna hajú Tolvai Reni olyat fogott a kezébe, amit még soha. A férfiak egyik kedvenc játékával fotózkodott legújabb klipjének forgatásán.TV + BulvárOrigoValóVilág: Ki nyeri a Dennis-Laci-párbajt?http://www.life.hu/bulvar/20150227-szavazas-ki-nyeri-a-valo-vilag-7-utolso-parbajat-dennis-vagy-laci.htmlLaci és Dennis méri össze erejét a ValóVilág 7 utolsó párbaján. Ki kerül a fináléba?TV + Bulvár--Szexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigoHatalmas drámával indul A konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150227-bereznay-tamas-seffel-indul-a-tv2-uj-gasztro-reality-musora-a-konyha-ordoge-ahol-a-siras-es-a-drama.htmlBereznay Tamás séf kíméletlen kritikája már az első adásban kiborította az egyik szakácsnőt, aki a kemény szavak hallatán sírva fakadt.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.