Éden Apolka élete veszélybe került - váratlanul el kellett hagynia a játékot

váratlan esemény Éden Apolka rosszullét Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel játékosa, Apolka váratlanul rosszul lett, kórházba szállították. Egy ideig attól is tartani lehetett, hogy el kell hagynia a játékot, végleg. 

Váratlan esemény az Éden Hotelben! Peti párját, Apolkát kórházba szállították hirtelen rosszulléte miatt. A legújabb játékos, Loki egy elég ijesztő mondattal kommentálja az eseményeket az előzetes videóban: "Valószínűleg az orvosok meg tudják menteni Apolka életét."

Hétfő este minden kiderül.

Ez történt eddig az Édenben

Néhány lányról kiderült, mit tettek a műsor előtt, mások pedig a textilt dobták le rögtön első este. Míg a játékosok taktikáznak, az Éden Éjjel műsorvezetői is érdekes dolgokat tesznek... Állítólag Berki még az egyik lánnyal is összejött.
"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-ezeket-irtak-a-kommentelok-vv-robin-gyozelme-utan.htmlVasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. TV + BulvárRTLKLUBValóVilág 7: Aranyköpéseivel búcsúzunk Dennistől - Csak a második helyre volt elég a péniszmutogatáshttp://www.life.hu/bulvar/20150228-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-esett-ki-osszegyujtottuk-legjobb-pillanatait.htmlA VV7 hivatalos nyúlférfija, Dennis - sokak meglepetésére - a dobogó második helyén végzett a ValóVilág 7-ben. TV + Bulvár--VV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.htmlVV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + BulvárOrigoEzúttal sem nő nyeri a Való Világot, Dóri esett ki félidőbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-dori-a-valo-vilag-jatekosa-esett-ki-felidoben-a-finalebol.htmlA Való Világ 7 plasztiklánya, Dóri már biztos, hogy nem nyerheti meg a fődíjat. A nézők őt ejtették ki először, így Dennis és Robin versenyeznek tovább.TV + BulvárOrigoVallási közösség helyett a pucérkodást választotta az Éden Hotel játékosahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-eden-hotel-noemi-meztelenkedett-masszirozott-hogy-megeljen.htmlAz Éden Hotel egyik szereplőjéről, az alig húszéves, szőke Naomiról már a műsor kezdetekor kiderült egy-két furcsaság. Hihetetlen választás elé állította az élet! TV + BulvárOrigoÚjabb lány dobta le a textilt az Éden Hotelben - Berki és Pamela elmondták róla a véleményükethttp://www.life.hu/bulvar/20150226-adri-az-eden-hotel-jatekosa-meztelenul-zuhanyzott.htmlAz Éden Éjjelben mutatta meg Berki és Pamela a "napi ciciadagot", ahogy a műsorvezető fogalmazott. Ezúttal Adri fürdött teljesen pucéran. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.