A VV7 nyertese, Robin: "Már nem kell elhagynom az országot!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
nyertes édesanya VV Robin VV7 utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Robin tisztában van vele, hogy villatársai és a nézők nagy része szürkének találta karakterét a VV7-ben. Az érzékeny és nyugodt srácot ebben a magamutogató világban szokatlan karaktere mégis a győzelemig repítette. És ő nagyon hálás, elsősorban az édesanyjának, akit álomutazásra visz. 

VV Robin győzelme kihirdetése után nem szégyellte sem a könnyeit, sem pedig kimutatni szeretetét édesanyja iránt, aki 2 éves kora óta egyedül nevelte, miután szülei elváltak. Jó volt hallani egy huszonéves srác szájából a dicsérő szavakat, és hogy tisztában van vele, mennyi mindent köszönhet édesanyjának.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem is kérdés, hogy anyukámat elviszem a nyereményemből nyaralni, sohasem voltunk még tengerparton. Eddig nem adódott lehetőségem meghálálni azt a 26 évet, míg egyedül felnevelt. Sajnos nem volt apa mellettem, és egy álmodozó, nyugodt és érzékeny srác lett belőlem, ami a jelek szerint nem feltétlenül negatívum. Ha anyukám nem lenne, én sem állnék itt. Ő adott lehetőséget, hogy suliba járjak, hogy edzhessek, hogy vízilabdázzak! A villában csak piszkáltak, szürkének tartottak, olyannak, aki semmiképpen sem való közéjük. Még a korábbi szériában szereplő szintén csendes srác egykori gúnyneve, a tuja is rám ragadt. Pedig nekem is van véleményem mindenről, amit nem mindig vállaltam. Annyiféle helyzet alakult ki, annyiféle információt kaptam, hogy azt vettem észre, ha valaki azonnal reagál valamire, sokszor nincs igaza. Nem akartam belekeverni magam olyan konfliktusokba, amelyből nehéz kimászni" – árulta el a VV7 győztese, aki komolyabb viták és magamutogatás nélkül tarolt. Nemcsak a játékban, a szerelem terén is, ugyanis a villába ideiglenesen beköltöző VV-s veterán, Anett személyében váratlanul eltalálta Ámor nyila.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Sok kosarat, sok negatívumot kaptam bent a lányoktól, már azt hittem, velem van baj. De rá kellett jönnöm, hogy egyszerűen csak más típusú lányokat tettek be a műsorba, mint akikkel megtalálom a közös hangot. A nálam 7 évvel idősebb Anettel az első pillanattól kezdve más volt. Alapvetően az idősebb nőket kedvelem, a 30 év feletti hölgyekkel érzem jól magamat. Tőlük tudok tanulni, egy érettebb nő jobban oda tudja tenni magát érzelmileg egy kapcsolatban, más az értékrendjük, más a hozzáállásuk. A fiatal lányok sokkal többet elvárnak tőlem, mint ami vagyok. Lehet, hogy anyakomplexusom van?" - nevetett a felismeréstől Robin, aki majd most kezdi csak el megismerni új szerelmét, akivel 3 intenzív napot töltött.

/1503/Robin201532144323

A havi 1 millió forint nyertesének ezentúl nem lesz gondja albérletre, megélhetésre. Attól sem kell tartania, hogy elherdálja az ölébe cseppent vagyont.
„Hét éve elköltöztem otthonról, négy éve magamat tartom el. Albérletből albérletbe vándoroltam, így nem tudtam egy fillért sem hazaadni, hiába próbáltam gyűjteni. Tökéletes fordulat állt be az életembe, innentől kezdve én segítek anyukámon, és nem én várom el, hogy ő segítsen nekem. Pont ezért küzdöttem. Úgy terveztem, ha a játék nem sikerül, akkor nyáron külföldre megyek dolgozni, hajóra készültem pincérnek. Már szolgáltam fel a fővárosban, de nem jutottam egyről a kettőre, és úgy vettem észre, hogy csak telik az idő és nem tudok magamból többet kihozni. Innentől kezdve maradhatok itthon" - tette hozzá a nyertes, aki több villalakóval ellentétben nem gondolkozik azon, hogy a médiában helyezkedik el.

"Kár, hogy pont úgy üvöltözött, amikor megnyerte, mint Dennis" - Így fogadták VV Robin győzelmét a kommentelőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-ezeket-irtak-a-kommentelok-vv-robin-gyozelme-utan.htmlVasárnap este kiderült, Robin volt a legszimpatikusabb a nézőknek, ő vihette el a ValóVilág 7 fődíját. A közösségi oldalak kommentelői vegyes érzelmekkel fogadták a fiú sikerét. Összeszedtünk néhány hozzászólást. Íme. TV + BulvárRTLKLUBVV Iza: "Krisztián végigráncigált a padlón és fojtogatott is"http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-izat-volt-baratja-vv-krisztian-allitolag-fojtogatta-es-kezet-emelt-ra.htmlVV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.TV + BulvárOrigoVV Zsuzsa nem ment el a fináléra - Vajon ennyire nem érdekli, ki nyer?http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-zsuzsa-nem-jelent-meg-a-jatek-finalejan.htmlVV Zsuzsa nem jelent meg exlakótársai végső megmérettetésére. TV + BulvárOrigoSzexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigoVV Zsófi új éltet kezd, elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150226-vv-zsofi-uj-eltet-kezd-elhagyja-az-orszagot-egy-luxushajon-fog-dolgozni.htmlVV Zsófit megviselte a szakítás Aurelióval, de a jövőjét nézve máris komoly tervei vannak. Iskolába jár, vizsgára készül és úgy döntött, hamarosan elhagyja az országot.TV + BulvárOrigoVV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.