Fernando Alonso a McLarent okolja a balesetéért

Forrás: AFP/Miguel Schincariol -
Fernando Alonso baleset kórház verseny McLaren Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pilóta nem elégedett a baleset vizsgálatának eredményével és továbbra is műszaki hibára gyanakszik.

Ahogy a Life.hu is megírta , mentőhelikopterrel vitték kórházba Fernando Alonsót, a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban szereplő McLaren-Honda versenyzőjét, aki edzés közben az egyik kanyarban letért a pályáról és a védőfalnak csapódott. A pilóta azóta már elhagyhatta a kórházat és egyre jobban van, de az még kérdéses, mikor versenyezhet újra. A baleset körülményeit már kivizsgálták és állítólag az erős szél okozta. Alonso azonban nem elégedett ezzel a magyarázattal – írja a Bors.

Forrás: AFP/Miguel Schincariol

A spanyol El Mundo szerint Fernando Alonso meg van róla győződve, hogy a McLaren autó műszaki hibája miatt szenvedett február 22-én balesetet. A spanyol pilóta ugyan nem emlékszik az ütközésre, mert részleges amnéziája lett a becsapódástól, mégis érthetetlennek tartja, hogy a csapat nem akar vele beszélni a történtekről. Sőt a lap úgy tudja, a kétszeres világbajnok biztosítékot szeretne, hogy ehhez hasonló malőr a jövőben nem fordul elő.

A McLaren verziója továbbra is az, hogy egy széllökés intézte el Alonso autóját.

Kétséges, mikor tud újra versenyezni Fernando Alonsohttp://www.life.hu/drlife/20150227-fernando-alonso-nem-biztos-hogy-ott-tud-lenni-a-marciusban-kezdodo-ausztral-nagydijon.htmlBár Fernando Alonsót szerdán engedték haza a kórházból, arra egyelőre nincs konkrét válasz, hogy a balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta ott tud-e lenni a márciusban kezdődő Ausztrál Nagydíjon.Dr. Life--"Minden oké" - Fernando Alonso elhagyta a kórházathttp://www.life.hu/drlife/20150226-fernando-alonso-forma-1-es-pilota-elhagyta-a-korhazat.htmlFernando Alonso jól van, mutatunk róla fotót is.Dr. Life--Kiderült, mi okozta Fernando Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150224-fernando-alonso-ketszeres-forma1-vilagbajnok-balesetenek-az-oka-kiderult-a-mclaren-hivatalos.htmlA kétszeres világbajnok vasárnapi balesete óta mindenki azt találgatja, vajon mi történhetett, és miért csapódott a falnak Alonso autója. A McLaren hivatalos közleményt adott ki, amiben közölték a baleset okát.News--Rákay Philip távozik a köztévétől – új kihívásokra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150303-rakay-philip-a-mtva-intendans-programigazgatoja-tavozik-a-koztevetol-mert-uj-kihivasokra-vagyik.htmlNégy és fél év után távozik Rákay Philip az MTVA-tól, ahol szép sikereket ért el a műsorokkal, amelyek a nevéhez fűződnek.TV + Bulvár--Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"http://www.life.hu/bulvar/20150303-sarka-kata-a-hajdu-peter-parja-megremult-egy-kommenttol.htmlKata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. TV + BulvárOrigoBodrogi Gyula is pórul járt a svájci frank hitellelhttp://www.life.hu/bulvar/20150302-bodrogi-gyula-szinmuvesz-is-porul-jart-a-svajci-frank-hitellel-es-felesege-voith-agi-is-perben-all.htmlA Kossuth-díjas színművész életét is megkeserítette egy autóhitel, de végül ki tudott lábalni a hitelcsapdából.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.