Puskás Peti fura, molekuláris finomságokkal szeretne szerelme kedvében járni

Forrás: Redlemon -
Puskás Peti molekuláris gasztronómia szerelem nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. 

Puskás Peti életében mindig is különleges szerepet töltöttek be a nők, legyen szó az édesanyjáról vagy akár a párjáról. Udvarlás terén azonban saját bevallása szerint sokat fejlődött az elmúlt évek alatt.

"Volt időszak, amikor jó csajozási ürügyként is szolgált a nőnap. A mai napig élénken él bennem, amikor úgy kb. 14 évesen a suliban iszonyatosan berezelve, hosszasan győzködtem magamat, hogy végül remegő lábakkal odamenjek szünetben az osztály egyik legszebb lányához egy szál virággal. Miközben persze végig az járt a fejemben, hogy azért is kell megtennem, hogy ne csapjon le rá más" – mesélt bátortalan hódítási kísérleteiről Peti.

Forrás: Redlemon

Puskás Peti ma már magabiztosabban közelít a nőkhöz. Mostani szerelmével, Angélával fél éve élnek boldog párkapcsolatban.

"Ma már jobban értek a hölgyek nyelvén, szerintem Angéla élete mellettem olyan, mintha mindennap nőnap lenne. Ez az első nőnapunk együtt, így szerettem volna valami különlegességgel meglepni Babicit. Gondoltam, kiteszek magamért, és bedobom a nem létező mixertudásomat.

Forrás: Redlemon

Néhány molekuláris különlegességet készítettem. Volt folyékony nitrogénben fagyasztott rózsás tiramisuhab, licsi szederkaviárral és uborkás vodkakapszula. A hatás pedig nem maradt el" – tette hozzá sejtelmesen a The Biebers oszlopos tagja.

Mi az a molekuláris gasztronómia?

A molekuláris gasztronómia a fizikai és kémiai folyamatoknak a gyakorlati konyhatechnikában történő alkalmazását jelenti. Nemcsak a főzés fizikájával és kémiájával foglalkozik, hanem általánosságban a tudományos ételkészítés művészi, technológiai és társadalmi kérdéseivel is. A molekuláris gasztronómia az ételek elkészítésének és tálalásának modern, divatos stílusa is. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ehetsz akár kék apró bogyókat, amiknek tiramisu íze van.

Nkuya Sonia tagadja, hogy francia határőrök fogták elhttp://www.life.hu/bulvar/20150304-nkuya-sonia-a-sugarloaf-enekesnoje-tagadja-hogy-francia-hatarorok-fogtak-el.htmlAz énekesnő elmondta, a múlt héten megjelent újságcikkekből annyi volt igaz, hogy a többi utashoz hasonlóan őket is leszállították a francia határátkelőnél.TV + BulvárOrigoVV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--Bódi Sylvi ismét pucéran pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150304-bodi-sylvi-egykori-playmate-pucer-foton-pozolt-es-megmutatta-milyen-meztelen-valojaban.htmlA gyönyörű modell csupán egy szexi magas sarkút vett magára és kamera elé pattant. A pikáns fotón Sylvi igazi dívaként pózolt.TV + Bulvár--VV Macit kirabolták, ellopták a hangszeréthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-macit-kiraboltak-elloptak-a-kocsibol-a-szexofonjat.htmlVV Macira rájár a rúd mostanában, kivéve, ha szexről van szó. A VV7-et elhagyni kényszerülő játékost kirabolták, mégpedig elég banális módon.TV + Bulvár--Álomnyaralás felsőfokon! Iszak Eszti szexi fotón pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-iszak-eszter-musorvezeto-a-fulop-szigeteken-nyaral-es-szexi-foton-pozolt.htmlA műsorvezető a Fülöp-szigetekre utazott, ahonnan szebbnél szebb fotókat posztol. Eszti fehér homokos partról, egy kókuszdió mellől üzent rajongóinak.TV + Bulvár--Sarka Kata megrémült egy kommenttől: "Ijesztő, hogy ilyen indulatokat váltok ki az emberekből"http://www.life.hu/bulvar/20150303-sarka-kata-a-hajdu-peter-parja-megremult-egy-kommenttol.htmlKata nem kért a figyelemből, mégis sokat foglalkoznak vele az emberek, csupán azért, mert Hajdú Péter felesége. És néha ijesztő is lehet az indulat, amit kivált az emberekből. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.