Szerelmi bánat miatt újabb VV játékos hagyja el az országot

külföld VV Krisztián VV7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több ismert VV játékos is külföldön folytatta az életét a valóságshow után. Ők hiába próbáltak a műsorban szerzett ismertségből tőkét kovácsolni, rájöttek, hogy ez kevés a megélhetéshez.  

VV Feco és a VV1-ben feltűnt VV Ági Angliában folytatta az életét, VV Frankie Romániában kapott munkát, VV Robin pedig csak azért nem utazott el dolgozni egy óceánjáróra, mert ő nyerte meg a VV7-et. Most VV Krisztián döntött úgy, hogy Amerikában próbál új életet kezdeni. Szerelmi bánata miatt hozta meg a nagy döntést.
"Miután Izával szakítottunk a fővárosban maradtam, de bármerre mentem és bármire ránéztem, mindenről ő jutott az eszembe. Hiába kért meg Iza régebben, hogy felejtsem el, így nem tudom. Ráadásul Hajdúnánáson sem volt más a helyzet, ott is ismernek az emberek, odajöttek hozzám és kérdezősködtek, hogy vagyunk. Döntöttem, véglegesen elfelejtem, még ha ezért több ezer kilométerre is kell elutaznom. New Yorkban senki sem fog felismerni, más kultúra és más szabályok várnak rám. Március 10-én indulok" - árulta el Krisztián, aki szavai szerint belecsap a felejtős, új, életkezdős lecsóba.

Forrás: Facebook/VV Krix Bata

„Most turistavízummal utazom el, leginkább körülnézni és felmérni a terepet. Tök egyedül megyek, semmit sem fixáltam le előre, csak úgy megyek majd a fejem után. A városban senkit sem ismerek. Többen megtudták, hogy oda készülök, és megkerestek, hogy segítenének a beilleszkedésben, ha végképp nem tudok majd boldogulni, akkor elfogadom a felajánlást. Angolul csak két szót tudok, ez a no és yes, de vettem egy szótárat. Abban reménykedem, hogy a nyelv úgy rám ragad, mint a kosz. Pozitívan állok hozzá, új életet csak ezzel a mentalitással tudok kezdeni. Bármilyen munkát elvállalok, havat lapátolok, hamburgert sütök. A jéghegy hátán is megélnék, de a szakmámban nem szívesen helyezkednék el, csak ha nem adódik majd más lehetőség. Egyszerűen nem szeretem a felszolgálást, de szeretek őrültséget csinálni" – osztotta meg velünk utazásának részleteit a hajdúnánási fiú, aki nemrég szakított villatársával, Izával.
„A családom kísér ki a reptérre, nem akadtak ki a hirtelen elhatározásomtól, ők látták a vergődésemet. Most azt érzékelik, hogy újból van célom. Ők tisztában vannak vele, hogy amit a fejembe veszek, azt végigviszem. Biztatnak, ugyanakkor féltenek is. Most vagyok 22 éves, csapatni kell az életet. De nem örökre megyek ki, ha nem teszik, vagy nem érzem jól magam, akkor hazajövök. Ha összejön a munkahely, a szállás, jó emberekkel ismerkedem meg, akkor maradok, és 5-6 év múlva jövök haza pénzzel. Amikor tudok majd autót venni meg egy kis panellakást" – tette hozzá Krisztián.
Izával nem beszéltem erről, de biztos tudja. Ha három héttel ezelőtt azt mondja, hogy folytassuk, akkor nem vettem volna repülőjegyet. Miatta maradtam volna."

VV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--VV Macit kirabolták, ellopták a hangszeréthttp://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-macit-kiraboltak-elloptak-a-kocsibol-a-szexofonjat.htmlVV Macira rájár a rúd mostanában, kivéve, ha szexről van szó. A VV7-et elhagyni kényszerülő játékost kirabolták, mégpedig elég banális módon.TV + Bulvár--VV Dennis visszatért a kiindulópontra: a családi fészekbe és a kifizetetlen csekkek világábahttp://www.life.hu/bulvar/20150302-dennis-visszatert-a-kiindulopontra-a-csaladi-feszekbe-es-a-kifizetetlen-csekkek-vilagaba.htmlNem sikerült VV Dennisnek a nagy kitörés, nem ő nyerte az autót, lakást és a havi egymillió forintot egy éven keresztül. A VV ezüstérmese szemmel láthatóan elkenődött az eredményhirdetéskor, majd lassan összeszedte magát. Bár egyelőre nincsenek túl jó kilátásai a való világban.TV + BulvárOrigoSzexszel felejtette a villalétet VV Laci és VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150302-vv-edina-es-vv-laci-szexel-unnepelt.htmlA VV legtöbbet párbajozó játékosa, VV Laci a főnyereményt nem vihette haza, de legalább szerelemre talált Edina személyében.TV + BulvárOrigoVV Aurelio az Éjjel-Nappal Budapestben folytatja a tévézést?http://www.life.hu/bulvar/20150227-vv-aurelio-az-ejjel-nappal-budapestben-folytatja.htmlAurelio életének újabb fejezete ért véget a BeleValó végével. Vajon merre veszi az irányt a műsorvezetést teljesen egyedi módon megközelítő bajai srác? Információink szerint marad az RTL Klubnál, egy sorozatban fog feltűnni.TV + BulvárOrigoSzexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.