"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa rádió Önindító bántalmazás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa nevét is felsorolta, akinek a közelmúltban jelent meg könyve a családon belüli erőszakról, és elmondása szerint ő maga is bántalmazó kapcsolatban élt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az eredeti játék a Szőke vagy gyereket szeretnél tőle? címet kapta, ebben a játékosoknak húsz másodperc alatt kell válaszolniuk, hogy kik azok az ismert emberek, akikkel lefeküdnének, vagy akiket butának tartanak a felsoroltak közül. Akinek "helyesek" a válaszai, nyer – de az, hogy mi helyes, és mi nem, azt a stúdióban döntik el. Ezt a játékot tegnap módosították, és Szőke vagy megütnéd? címmel játszották élő adásban. A felsorolt nevek közt helyet kapott Demcsák Zsuzsa is, aki nem reagált az elhangzottakra, könyvének kiadója azonban elmarasztalta a Music FM műsorát: "...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" - írták, az egész közleményt pedig az Origón olvashatod el.

A csütörtöki adásban Bochkor Gáborék elnézést kértek a félresikerült viccért, a Music FM válaszát az Origo ITT közölte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.