Horányi Juli leszámolt a múltjával

Fotó: Polyák Attila - Origo -
X-Faktor együttes pasi Horányi Juli szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor ezüstérmes énekesnője szerelme után volt párjával közös zenekarával is szakított.

Horányi Juli már azelőtt saját zenekarban énekelt, mielőtt az X-Faktorba jelentkezett. Az énekesnő most úgy döntött, volt párjával, Gergővel közös együttesükből kilép és külön utakon folytatja. Juli szerdán állt utoljára színpadra a MIUS nevű zenekarral – írja a Blikk.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„A döntést közösen hoztuk meg, ugyanis mind a ketten más irányba szeretnénk haladni. Nem mérgesedett el a viszonyunk, mondhatni baráti kapcsolatban vagyunk, azonban megbeszéltük, hogy a közös zenélést abbahagyjuk, és míg Gergő folytatja a zenekarban, addig én a szólókarrieremre összpontosítok. Úgy érzem, a búcsúkoncert méltó lezárása volt a kapcsolatunknak és a közös munkánknak" – mondta Juli.

Szerelmi bánat miatt újabb VV játékos hagyja el az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150305-szerelmi-banat-miatt-ujabb-vv-jatekos-vv-krisztian-hagyja-el-az-orszagot.htmlTöbb ismert VV játékos is külföldön folytatta az életét a valóságshow után. Ők hiába próbáltak a műsorban szerzett ismertségből tőkét kovácsolni, rájöttek, hogy ez kevés a megélhetéshez. TV + Bulvár--Egy szórakozóhely vécéjében mutogatta Éden Loki, mit rejteget a gatyájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-jatekosanak-lokinak-peniszen-van-tetovalas.htmlLokinak, az Éden Hotel legtetováltabb játékosának testén sok minta virít, de nem kizárólag feltűnő helyen. Mi azt is tudjuk, hogy milyen különlegességet rejteget a gatyájában!TV + BulvárOrigoLiptai Claudia különös hobbinak hódolhttp://www.life.hu/bulvar/20150305-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-kezugyesseget-es-remek-rajzokkal-lepte-meg.htmlA műsorvezetőről kiderült, remek kézügyessége van, gyakran a kislánya rajzfüzetébe alkot.TV + Bulvár--Kóbor János: "Ép testhez ép lélek is kell"http://www.life.hu/bulvar/20150304-kobor-janos-az-omega-egyuttes-enekese-koncertre-keszul-meg-birja-az-iramot-ep-test-ep-lelek.htmlAz Omega az egykori Budai Ifjúsági Park emlékére a Budapest Parkban a zenekar legnagyobb slágereit felvonultató „beat-misét" celebrál május 30-án. A zenekar tagjai a hetedik X körül járnak, energiájuk viszont a fiatalokéval vetekszik. Hogyan csinálják? Kóbor Jánost, az együttes énekesét kérdeztük.TV + Bulvár--Puskás Peti fura, molekuláris finomságokkal szeretne szerelme kedvében járnihttp://www.life.hu/bulvar/20150304-puskas-peti-fura-molekularis-tiramisuval-szeretne-szerelme-kedveben-jarni.htmlPuskás Peti igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. TV + BulvárOrigoVV Anett: "Nem Robin pénze kell, csak a szerelme"http://www.life.hu/bulvar/20150303-vv-anett-nem-akarja-lehuzni-robint-a-vv-7-nyerteset.htmlSokan féltik a VV nyertesét, Robint új szerelmétől, VV Anettől. Attól, hogy a lány csak érdekből kezdett ki vele. Utánajártunk, mi az igazság.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.