Andy Vajna: „Az első repülőgépem sok évvel ezelőtt lezuhant"

Forrás: RTL Klub -
luxus lezuhant gép Andy Vajna halálos baleset magánrepülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres producer elmesélte, miért nem használja a magánrepülőgépét és miért mondott le végleg erről a luxusról.

Andy Vajna szereti a luxust, hiszen feleségét, Timit is gyönyörű ruhákkal és utazásokkal kényezteti. A magánrepülőjét azonban egy évekkel ezelőtti borzalmas emlék miatt már nem használja a producer - írja a Story.

Andy Vajna Forrás: RTL Klub

„Az első gépem sok-sok évvel ezelőtt lezuhant, tizennyolcan voltak a fedélzetén. Fiatalok születésnapi bulira bérelték ki tőlünk, de viharba kerültek. Sajnos mindenki életét vesztette. A második, amivel Timi is utazott már Amerikába, most Los Angeles repülőterén parkol. Rájöttem, nem kell saját repülő, ha sürgős lesz, majd bérelek" – magyarázta Andy Vajna.

Horányi Juli leszámolt a múltjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150306-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-leszamolt-a-multjaval-es-parja-utan-egyuttesevel-is.htmlAz X-Faktor ezüstérmes énekesnője szerelme után volt párjával közös zenekarával is szakított.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSzerelmi bánat miatt újabb VV játékos hagyja el az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150305-szerelmi-banat-miatt-ujabb-vv-jatekos-vv-krisztian-hagyja-el-az-orszagot.htmlTöbb ismert VV játékos is külföldön folytatta az életét a valóságshow után. Ők hiába próbáltak a műsorban szerzett ismertségből tőkét kovácsolni, rájöttek, hogy ez kevés a megélhetéshez. TV + Bulvár--Liptai Claudia különös hobbinak hódolhttp://www.life.hu/bulvar/20150305-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-kezugyesseget-es-remek-rajzokkal-lepte-meg.htmlA műsorvezetőről kiderült, remek kézügyessége van, gyakran a kislánya rajzfüzetébe alkot.TV + Bulvár--Kóbor János: "Ép testhez ép lélek is kell"http://www.life.hu/bulvar/20150304-kobor-janos-az-omega-egyuttes-enekese-koncertre-keszul-meg-birja-az-iramot-ep-test-ep-lelek.htmlAz Omega az egykori Budai Ifjúsági Park emlékére a Budapest Parkban a zenekar legnagyobb slágereit felvonultató „beat-misét" celebrál május 30-án. A zenekar tagjai a hetedik X körül járnak, energiájuk viszont a fiatalokéval vetekszik. Hogyan csinálják? Kóbor Jánost, az együttes énekesét kérdeztük.TV + Bulvár--Nóci Stohl Andrást okolja derékba tört karrierjéérthttp://www.life.hu/bulvar/20150305-noci-czifra-noemi-az-rtl-klub-valovilag-egykori-musorvezetoje-stohl-andrast-okolja-amiert-kirugtak-a.htmlAz egykori műsorvezető bevallotta, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének,TV + BulvárOrigoPuskás Peti fura, molekuláris finomságokkal szeretne szerelme kedvében járnihttp://www.life.hu/bulvar/20150304-puskas-peti-fura-molekularis-tiramisuval-szeretne-szerelme-kedveben-jarni.htmlPuskás Peti igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.