Nóci: „Három öngyilkossági kísérletem volt"

Forrás: noci.hu -
valóvilág öngyilkos Czifra Noémi Stohl András öngyilkosság Nóci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori műsorvezetője őszintén vallott arról, hogy háromszor került a padlóra és gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének.

Az utóbbi időben Nóci, azaz Czifra Noémi balesetétől visszhangzott a bulvár. Miután a volt műsorvezetőt felmentették az ittas vezetés vádja alól, látszott rajta, megviselték az utóbbi évek történései. Nóci egyébként azt állítja, annak idején Stohl András miatt rúgták ki az RTL Klubtól, így lett vége tévés karrierjének. Most pedig a Story magazinnak arról is beszélt, háromszor próbált öngyilkos lenni.

Forrás: noci.hu

„Túl vagyok három öngyilkossági kísérleten, legutóbb 2012-ben gyógyszereztem be magamat, de szerencsére még időben megmentettek. Esküszöm, nem akartam meghalni, de akkor nem bírtam tovább" – mesélte Nóci, akinek azóta már rendbejött az élete.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!
Berki Krisztián: „Nem tudom, mitől műsorvezető egy műsorvezető"http://www.life.hu/bulvar/20150309-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-hajdu-peternek-a-frizbiben-elmondta-milyen.htmlAz Éden Hotel műsorvezetője bevallotta, nem tartja magát műsorvezetőnek, hanem ő abban jó, hogy magát adja és emocionálisan közelíti meg a feladatait.TV + Bulvár--Tóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"http://www.life.hu/bulvar/20150309-toth-szabi-a-sugarloaf-frontembere-szerint-nem-jelent-problemat-hogy-nkuya-sonia-sokat-tartozkodik.htmlNincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoGundel Takács Gábor: "Ugyanazt a fizetést kapom akkor is, ha tíz műsort vezetek, és akkor is, ha a lábamat lógatom"http://www.life.hu/bulvar/20150309-gundel-takacs-gabor-az-mtva-musorvezetoje-szeretne-ha-a-maradj-talpon-visszaterne-es-fizeteserol-is.htmlAz MTVA műsorvezetője még reménykedik benne, hogy hirtelen megszűnt műsora visszatér, aminek sikerét azóta sem felejtették el a rajongók. Gundel Takács Gábor a fizetéséről is őszintén mesélt.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoSikeres modell lehet Bajor Imre fiahttp://www.life.hu/bulvar/20150309-bajor-imre-fia-marci-sikeres-modell-lehet.htmlMíg nővére, Lili színésznőnek készül, könnyen lehet, hogy Marci a modellszakmában lesz sikeres. TV + Bulvár--Autóbaleset érte Détár Enikőthttp://www.life.hu/bulvar/20150306-detar-eniko-szinesznot-baleset-erte-ezert-a-szeme-alatt-egy-hatalmas-monokli-lathato.htmlA színésznőt autóbaleset érte, amelynek következtében a szeme olyan súlyosan megsérült, hogy ömlött belőle a vér és fél óráig alig látott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.