A Gáspár család elvesztette a motorját - Jimmyvel és Máté Péterrel búcsúztatják Győző mamáját

Forrás: facebook/Édes Éles -
temetés Gáspár Győző Gáspár Zsolt showman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a család, de egész Nógrádmegyer gyászolja Gáspár Győző édesanyját. A virrasztáson háromszázan vettek részt, az asszonyt csütörtökön kísérik utolsó útjára. 

Szeretett édesanyját gyászolja Gáspár Győző. Az asszonynál néhány hónapja diagnosztizáltak tüdőrákot, küzdött, de szervezete nem tudta legyőzni a betegséget. Mari mamát - ahogy a család nevezi - március 12-én helyezik örök nyugalomra Nógrádmegyeren, a virrasztásos búcsúztatón háromszázan vettek részt.

Forrás: facebook/Édes Éles

"Az Úr abban is segített nekünk, hogy hazahozhattuk anyánkat, és itthon, szerettei körében csukhatta le a szemét örökre. Hétfőn este hatkor még erőt vett magán, Győzit, édesapámat és engem hívatott magához, és elbúcsúzott tőlünk. Arra kért minket, vigyázzunk egymásra. Ő mindig velünk lesz, fentről vigyáz ránk. Este kilenckor ment el. Háromszázan jöttek el virrasztani. A Gáspár család elvesztette a motorját. Ő volt az, aki felnevelt minket, aki az unokákat nevelte, aki kacsákat, csirkéket tartott, aki mindennap főzött nekünk. A nyilvánosságot mindig kerülte, de ő volt az, akire mindig számíthattunk. Arra kért minket, cigányzene ne legyen a temetésén, mert az neki szomorú. Zámbó Jimmyt és Máté Pétert szeretne hallani"mondta el a Borsnak Győzike testvére, Zsolt.

Hatalmas botrány tört ki egy galéria megnyitóján - Gitártörő Hörcher és Indián esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150310-hatalmas-botranyt-tort-ki-egy-galeria-megnyitojan-horcher-laszlo-es-indian-esett-egymasnak.htmlA balhé egy belvárosi galériában tört ki, a zenei világ két ismert embere hajszál híján összeverekedett. TV + BulvárRTLKLUBGyőzike gyászol - Elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150310-elhunyt-gaspar-gyozo-edesanyja.htmlA showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. TV + BulvárOrigoTóth Szabi: "Nem jelent problémát, hogy Sonia sokat tartózkodik Angliában"http://www.life.hu/bulvar/20150309-toth-szabi-a-sugarloaf-frontembere-szerint-nem-jelent-problemat-hogy-nkuya-sonia-sokat-tartozkodik.htmlNincs veszélyben a Sugarloaf, amelynek énekesnője, Nkuya Sonja jelenleg Angliában él. A zenekar vezetője, Tóth Szabi továbbra is számít az egykori megasztárosra. TV + Bulvár--Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyethttp://www.life.hu/bulvar/20150309-demcsak-zsuzsa-bochkor-gabor-oninditos-poenkodasaval-kapcsolatban-megszolalt.htmlEgy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - Origo"...Nők bántalmazásával viccelődni nettó tahóság, Demcsák Zsuzsa megütésével viccelődni érzéketlen, gusztustalan tahóság" http://www.life.hu/bulvar/20150306-bochkor-gaborek-a-music-fm-en-demcsak-zsuzsan-viccelodtek.htmlAz Önindító című rádióműsorban Bochkor Gáborék megváltoztatták az egyébként is meglehetősen szexista játékukat, és azt a kérdést tették fel a betelefonálónak, hogy a felsoroltak közül ki az, akit megütnének, és ki az, aki szőke.TV + BulvárFotó: Szabó Gábor - OrigoTüzes képek készültek Ördög Nóráról http://www.life.hu/bulvar/20150220-ordog-norarol-nanasi-pal-keszitett-tuzes-fotokat.htmlFérje, Nánási Pál fotóművész készített az egyik bulvármagazin számára csodás fotókat Ördög Nóráról. A képeket Az éhezők viadala című film ihlette és a fotózáson tűzzsonglőrök gondoskodtak az extrém háttérről.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.