Megvan az ítélet a Zalatnay-ügyben

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
kölcsön Zalatnay Sarolta börtönbüntetés vádirat tárgyalás bíróság csalás ítélet felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétmillió forintos csalással vádolták az énekesnőt, ügyét a Budaörsi Járásbíróság tárgyalta szerdán. Másfél évet kapott, három évre felfüggesztve.

Bűnösnek találták Zalatnay Saroltát. Az énekesnőt, aki folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében került újra a vádlottak padjára, a Budaörsi Járásbíróság egy év hat hónap börtönre és három év felfüggesztettre ítélte – írja a Bors.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az ügytől független jogász szerint Zalatnay Sarolta büntetett előélete mindenképp súlyosbító körülmény, és a bírói mérleges körébe tartozik. A vádirat szerint Cini egy tévéműsor felvételén ismerkedett össze Abonyi Mónikával, a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány elnökével, akitől 2010 végéig kétmillió forintot kért kölcsön, vissza azonban – ígérete ellenére – már nem fizette. Abonyi Mónika korábban elmondta: sosem feltételezte volna az énekesnőről, hogy becsapja őt.

Pamela Andersont "baba-sorozatgyilkossággal" vádoljákhttp://www.life.hu/csalad/20150316-pamela-anderson-volt-ferje-szerint-sorozatos-abortuszokon-esett-at.htmlPamela Anderson éppen válik férjétől, Rick Solomontól, aki azt állítja, a színésznő többször is abortuszon esett át.Család--Tizenhat év börtönre ítélték a Costa Concordia kapitányáthttp://www.life.hu/news/20150212-16-ev-bortonre-itelte-az-olasz-elsofoku-birosag-a-costa-concordia-kapitanyat-francesco-schettinot.htmlAz olasz elsőfokú bíróság szerdán 16 év és egy hónap fogházra ítélte Francesco Schettinót, a 2012. január 13-án zátonyra futott Costa Concordia volt kapitányát. Schettino szabadlábon védekezhet a jogerős harmadfokú ítéletig.News--Kokainfogyasztással vádolják Gigi Hadidot – Kikelt magából a modellhttp://www.life.hu/news/20150316-gigi-hadid-modellt-kokainfogyasztassal-vadoljak-egy-fotoja-miatt.html„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.News--Bereczki Zoli börtönbe vonulthttp://www.life.hu/kult/20150203-bereczki-zoltan-szinesz-bortonbe-vonult-mert-egy-pszichopata-gyilkos-borebe-bujik-es-a-rabok-eletet.htmlA színész egy különleges szerep kedvéért vállalta, hogy a rácsok között tölt egy kis időt és gyilkosok élettörténetéből merít ihletet.Kult--Kirabolták Zalatnay Cinit és lányáthttp://www.life.hu/bulvar/20141002-zalatnay-cini-otthonaba-betortek-negymillios-kar-erte-el-is-kabithattak-a-betorok.htmlTöbb millió forint értékben loptak el ékszereket Zalatnay Ciniék otthonából. A betörés még júniusban történt, de a rendőrség arra kérte az énekesnőt, ne beszéljen róla. Sem ő, sem lánya nem ébredt fel az esetre, arra gyanakszanak: elkábították őket.TV + BulvárRTLKLUBKitálal szerelmi életéről Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/bulvar/20141127-zalatnay-sarolta-valosagos-es-fikcios-elemekbol-allo-szerelmes-regenyt-irt.htmlÚjra egy celebkönyvről számolhatunk be nektek. Ezúttal Zalatnay Sarolta árulta el, úgy gondolja, van mit mondania a világnak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.