Lang Györgyi beszólt Bochkor Gábornak: Az énekesnő nem kertelt, kiosztotta a rádióst

Forrás: Tv2, Facebook/Music FM -
Lang Györgyi műsorvezető rádió Bochkor Gábor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek" - írta levelében Györgyi, muitán Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában egy erőteljes gondolatmenetet fogalmazott meg a japán művészekről, különösen Kobajasi Kenicsiro zeneszerző-karmesterről.

Lang Györgyi nem hagyta szó nélkül Bochkor hozzászólását és nyílt levelet írt.

Forrás: Tv2, Facebook/Music FM

A rádiós műsorvezető beszéde itt hallható, az énekesnő levelét pedig alább olvashatjuk:

"Tisztelt Bochkor Gábor és társai, avagy a ti stílusotokban, hé!

Végtelenül elszomorít, amit hallottam tőletek, nem élőben, hanem elrettentő példaként a Facebookon. Hirtelen azt hittem, hogy a VV valahány, vagy az Éden izé néhány szilikon szereplőjének, roppant nívós beszélgetését hallom. Sajnos nem, a célközönség közt leghallgatottabb reggeli műsor „profi" műsorvezetőit.

Tényleg miben vagytok ennyire profik, pl. a taplóságban? Mi indíttatott titeket egy ilyen bunkó néhány percre? Hogy lehet, hogy a rádiótokban a vezetők azonnal nem kértek meg, hogy távozzatok a mikrofontól?

Nem hiszem, hogy nem értem a viccet – bár a múlt héten ezt a témát is pontosan kiveséztétek, inkább sírni kellett, mint nevetni. Annyira vicces volt nektek egy karmesterverseny, amit megnyert egy japán zseni, hogy majdnem elájultatok a röhögéstől.

Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek, nem lógnátok ki a soha nem tanult gyakornokok közül. Hármatok közül kettő nevet ismerek, de őket is igyekszem hamar elfelejteni.

Gondolom, most miket fogtok rólam „viccelődni", de szerintem Ti inkább szarozzatok, mint dicsérjetek.

Végül felsorolok néhány nevet nektek, a blöff kategóriából:
Fischer Ádám
Fischer Iván
Medveczky Ádám
Fráter Gedeon
Ferencsik János
Vaszy Viktor
Vásáry Tamás
Kocsis Zoltán
Kulka János - Ő nem azonos a Kossuth-díjas színésszel, akit talán ismertek
Solti György

Hogy nők is legyenek, akikről valószínűleg még sosem hallottatok, de erre roppant büszkék vagytok:
Csányi Valéria
Váradi Katalin
Sörös Cecília
Meskó Ilona

Végül egy külföldi: Kobayashi Ken-Ichiro

Mélységesen szégyelljétek magatokat:

Lang Györgyi"

Nincs vörös szőnyeg a VV után: hakni helyett kétkezi meló http://www.life.hu/bulvar/20150317-hakni-helyett-ketkezi-melo-var-a-vv-jatekosaira.htmlVV Zsuzsa, akit a VV7 után nem várt korábbi állása a Kiskun Krónikánál, már józan ésszel gondolkodik a jövőjéről. Vajon a többi villalakó mikor látja be, hogy a pár perces hírnév által biztosított haknikból nem tud megélni? TV + Bulvár--A milliomos VV-nyertes, Robin visszament pincérnekhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-a-milliomos-vv-nyertese-robin-visszament-pincernek.htmlJóképű, jó kiállású srác a VV7 nyertese, VV Robin, mégsem vágyik modellkarrierre. Hamarosan milliók ütik a markát, ennek ellenére nem ölbe tett kézzel várja a mesés summa érkezését. Visszament korábbi munkahelyére pincérnek.TV + BulvárOrigoÍgy rosszalkodik Tóth Gabi: Szállodai szobájában szórakozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150321-toth-gabi-rosszalkodos-fotot-posztolt-egy-szegedi-szallodabol.htmlSzállodai szobájában rosszalkodik, és az ágyán felkve fotózkodik a dögös énekesnő.TV + Bulvár--Charlie: "A munkába temetkezem, ez az egyetlen gyógyír a gyászomra"http://www.life.hu/bulvar/20150320-horvath-charlie-nem-akart-kulfoldon-elni-szereti-a-hazajat-munkaba-temetkezik-a-gyasz-utan.htmlA népszerű énekes rengeteg megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt években. Tavaly felesége halálával látszólag összeroppant addigi élete, de a zene segítő támasznak bizonyult.TV + Bulvár--Ellopták Charlie többmilliós luxusautójáthttp://www.life.hu/bulvar/20150320-elloptak-charlie-tobb-millio-forintos-luxusautojat.htmlKözösségi oldalán keresteti milliós luxusjárgányát a zenész.TV + Bulvár--Sértődéshegyek: akiket nem jelöltek a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/bulvar/20150320-sertodeshegyek-akiket-nem-jeloltek-2015-ben-a-glamour-galan.htmlMi a véleményük azoknak az ismert magyar embereknek, akiket nem jelöltek a 2015-ös Glamour-gálán? Íme..TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.