Csajjá változtatta magát ByeAlex

Forrás: Facebook/ByeAlex -
paróka Conchita Wurts Eurovíziós Dalfesztivál hosszú haj ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes vicces fotót posztolt közösségi oldalán, ahol hosszú hajjal és csücsörítős ajakkal pózolt.

A fotót elnézve egész jó kis nő lenne ByeAlex... Az Eurovíziós Dalverseny 2013-as indulója reméljük, nem tör Conchita Wurst babéjaira és megmarad a macsós, tetkós formájánál.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„A jövőben ByeAlexa is lehetnék. Írhatnék divatblogot, és csücsöríthetnék!" – írt a kép mellé az énekes.

Szentpéteri Csilla: "A házasságomban voltak hullámvölgyek"http://www.life.hu/bulvar/20150320-szentpeteri-csilla-zongoramuvesz-is-el-akarta-hagyni-az-orszagot.htmlCsak úgy sugárzik az életszeretet és a vitalitás Szentpéteri Csilla zongoraművésznőből, aki 18 év után is ragaszkodik a házasságához, és bár többször is megfordult a fejében, mégsem hagyta el az országot.TV + Bulvár--Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-erdelyi-monika-bezarja-eskuvoi-ruhaszalonjat-nehez-dontest-hozott-meg.htmlMónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huEgzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönleges masszázssal kényeztették Dukai Regináthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-dukai-regina-modellt-cuki-oroszlankolykok-massziroztak.htmlA modellnek különleges napja volt, ugyanis igazi vadállati masszázst kapott. Dukai Regina láthatóan élvezte a különleges élményt, amit a tappancsok nyújtotta neki.TV + Bulvár--Gesztesi Károly: "Egy nagy hazugság az egész"http://www.life.hu/bulvar/20150323-gesztesi-karoly-felmondott-a-tv2-joban-rosszban-sorozataban.htmlMegtörte a csendet Gesztesi Károly. A színész leszögezte, nem alkoholista, és hozzátette, ő mondott fel a TV2 produkciójában. TV + BulvárOrigoZalatnay Sarolta: "Nem lehet, hogy visszakerüljek a börtönbe"http://www.life.hu/bulvar/20150320-zalatnay-sarolta-nem-lehetseges-hogy-visszakeruljek-a-bortonbe.htmlCini a héten első fokon egy év három hónapot kapott felfüggesztve három évre folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett csalás miatt. Egy alapítvány állítólag több részletben 1 millió kilencszázezer forintot adott neki kölcsön. Az énekesnő nem ezt az ítéletet várta, ügyvédje fellebbezett. Megkérdeztük, hogyan éli meg az ítéletet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.