Forró fotók! Zámbó Krisztián exe szuperszexi fotósorozaton pózol

fotósorozat TV2 szexi Takács Zsuzsi Zámbó Krisztián Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, kiheverte a szakítást Zsuzsi, Zámbó Krisztián exe. Legalábbis a róla készült pikáns fotósorozaton igazi kihívó dívaként pózolt.

Jelenleg úgy látszik, Zámbó Krisztián és az Édes Életből megismert Zsuzsi se veled, se nélküled kapcsolata véget ért. A szexi exbarátnő most egy fotósorozattal rukkolt elő, megmutatva az énekesnek, hogy mit hagyott ott és miről marad le a jövőben.

Smink & fotó: Puha Liza

Zsuzsi korábban is bevállalta

Amikor még dúlt a szerelem Krisztián és volt barátnője között, Zsuzsi meglepte szerelmét egy bevállalós fotósorozattal, amit a Life.hu cikkében nézhetsz meg.
VV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.htmlNagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.TV + Bulvár--Barbinek Péter veszi át Gesztesi szerepéthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-barbinek-peter-jaszai-mari-dijas-szinesz-veszi-at-gesztesi-karoly-szerepet-a-tv2-joban-rosszban.htmlBarbinek Péter veszi át a Jóban Rosszban Füredi polgármesterének szerepét. A színész jövő héten kezdi a forgatásokat a TV2 sikersorozatában, ahol két hétig dolgozik majd, amíg a stáb rögzíti a karakter búcsújeleneteit.TV + Bulvár--VV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.htmlNagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.TV + Bulvár--Egy ismert zenész lányába szerelmes VV Simonhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-simon-czutor-zoli-lanyaba-szonjaba-szerelmes.htmlVV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya.TV + Bulvár--Kulcsár Edina megmutatta féltve őrzött ereklyéjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-kulcsar-edina-megmutatta-feltve-orzott-ereklyejet-amely-egy-gyermekkoraban-kapott-bogre.htmlA szépségkirálynő felfedte rajongóinak a titkot és megmutatta egyik legkedvesebb emléktárgyát.TV + Bulvár--Iszak Eszti intim fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20150324-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-intim-fotot-posztolt-megmutattat-ilyen-amikor-mely-alomba.htmlA műsorvezető többnyire nem "engedi be" az ágyába a rajongóit, most viszont kivételt tett.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.