Korda György Balázs Klári menekülés támadás szatír feljelentés zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas régi emlék kísérti Balázs Klárit. Szatír támadta meg az utcán, aki elől alig tudott elmenekülni.

A harminchat évvel ezelőtt történt eset még ma is szörnyen megviseli Balázs Klárit. A perverz férfi az utcán követte, majd rárontott az énekesnőre. „Vadul markolászta a melleimet, és le akarta ráncigálni rólam a nadrágomat" – nyilatkozta Klárika a hot! magazinnak, aki az eset után zokogva ért haza, majd meg is tették a feljelentést akkori első férjével, Balázs Gáborral. A rendőrség eredmény nélkül zárta le a nyomozást.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Néhány évvel később, már Korda Györggyel igyekeztek egy stúdiófelvételre, mikor belebotlottak a szatírba. Kiderült, hogy Balázs Klári zaklatója a televíziónál dolgozott vezető beosztásban. Sajnálatos módon a következő szavakkal zárta az énekesnő a szatírral való drámáját: "Mivel egy nagyon befolyásos ember fia volt, azt mondták, felejtsem el, hogy valaha is láttam."

Liptai Claudia a legdrágább magyar nőhttp://www.life.hu/bulvar/20150326-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-a-legdragabb-magyar-no.htmlA színésznő teste milliókat ér, pedig kislánykorában duci, önbizalomhiányos kislány volt Liptai Claudia.TV + BulvárOrigoGesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem"http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.htmlA színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját, a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista és, ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna.TV + BulvárOrigoForró fotók! Zámbó Krisztián exe szuperszexi fotósorozaton pózolhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-zambo-krisztian-exbaratnoje-a-tv2-edes-elet-szereploje-takacs-zsuzsi-szuperszexi-fotosorozaton-pozol.htmlÚgy tűnik, kiheverte a szakítást Zsuzsi, Zámbó Krisztián exe. Legalábbis a róla készült pikáns fotósorozaton igazi kihívó dívaként pózolt.TV + Bulvár--Sokkoló képek! Eltűnt a bőr a műsorvezetőrőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-sokkolo-kepek-eltunt-a-bor-a-pordan-petra-music-fm-musorvezetorol-alaposan-megnyuztak.htmlMegdöbbentő fotók láttak napvilágot a 89.5 Music FM reggeli adásának népszerű műsorvezetőjéről. Pordán Petra testének feléről eltűnt a bőr.TV + Bulvár--Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.htmlAz Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár--Mi történt Kustánczi Lia orrával?http://www.life.hu/bulvar/20150325-kunstanczi-lia-modell-megmutatta-facebook-on-az-orrat.htmlSejtelmes fotót töltött fel közösségi oldalára a szexi dj. Kalappal takargatja múlt héten megoperált orrát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.