Újra izzanak a fakanalak - Hamarosan érkezik a Konyhafőnök második évada

Fördős Zé konyhafőnök főzés Vajda Pierre Bernáth József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy sikert aratott az RTL A konyhafőnök című műsora. Hamarosan újabb főzőtehetségek mutatják meg tudásukat. Indul a műsor második évada. 

Izgalmas fordulatokkal, újításokkal érkezik A konyhafőnök második évada. Természetesen ismét Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre bírálja a versenyzők főztjét, és küldi haza azokat, akiknek nem ízlik eléggé a kreációja.

Az új évad még több izgalmat tartogat, mint az előző, aminek győztese Kiss Kálmán lett.

Egy kis ízelítőt máris láthatunk a műsorból:

Liptai Claudia a legdrágább magyar nő http://www.life.hu/bulvar/20150326-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-a-legdragabb-magyar-no.html A színésznő teste milliókat ér, pedig kislánykorában duci, önbizalomhiányos kislány volt Liptai Claudia. TV + Bulvár Origo Sokkoló képek! Eltűnt a bőr a műsorvezetőről http://www.life.hu/bulvar/20150325-sokkolo-kepek-eltunt-a-bor-a-pordan-petra-music-fm-musorvezetorol-alaposan-megnyuztak.html Megdöbbentő fotók láttak napvilágot a 89.5 Music FM reggeli adásának népszerű műsorvezetőjéről. Pordán Petra testének feléről eltűnt a bőr. TV + Bulvár -- Gesztesi Károly: „Claudia az egyetlen, aki megmenthetné az életem" http://www.life.hu/bulvar/20150326-gesztesi-karoly-szinesz-bevallotta-ha-alkoholproblemai-lennenek-volt-felesegehez-liptai-claudiahoz.html A színész először szólalt meg, mióta befejezte munkáját, a Jóban Rosszban sorozatban. Gesztesi Károly leszögezte, nem alkoholista és, ha gondban lenne, Liptai Claudiához fordulna. TV + Bulvár Origo Fogkrémet az Éden Hotelbe! - Loki már nem bírja elviselni Nóri szájszagát http://www.life.hu/bulvar/20150325-eden-loki-az-eden-hotel-3-jatekosa-szerint-eden-norinak-budos-a-szaja.html Az Éden Hotel párjai megtapasztalhatják az együttélés igazi csodáit. Lokinak ez egyre kevésbé megy, lassan teljesen kikészül hálótársától, Nóritól. A riportszobában panaszkodott egy sort. TV + Bulvár Origo Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat" http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.html Őszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Dubaj-ügy miatt hallgatják ki az Éjjel-nappal Budapest sztárját http://www.life.hu/bulvar/20150325-az-ejjel-nappal-budapest-zsofijat-prostitualt-per-miatt-hallgatjak-ki.html Az Éjjel-nappal Budapest Zsófiját alakító Kovács Dóra is érintett lehet a maratoni prostiperben. Az RTL elárulta, vajon befolyásolja-e ez a sorozat jövőjét. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.