Sebestyén Balázs beszólt Bochkornak

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
rádiós Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hallgatni nem tudlak, de drukkolok!"

SMS-t küldött Sebestyén Balázs Bochkor Gábornak, amikor az a Music FM-en visszatért a rádiózáshoz. Hogy mit? Balázs a Blikknek elárulta: "Azt, hogy 'Nagy kalappal! Hallgatni nem tudlak, de drukkolok!', és hozzátettem: 'Ha megtudom, hogy beszólsz nekem, leteszem a házad elé a szelektív hulladékot', ugyanis közel lakunk egymáshoz. Örülök, hogy vannak, nekünk is kell az erős konkurencia, muszáj, hogy bennünket is megmérettessenek más reggeli műsorokkal".

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Sebestyén arról is beszélt, hogy bár egymás konkurenciái, ettől függetlenül jó viszonyban vannak. "Konkurensek vagyunk, de mi már akkor külön tudtuk ezt a dolgot választani, amikor gyilkos küzdelem folyt a hallgatókért. Integetünk, amikor elmegyünk egymás mellett a kocsival, avagy SMS-t írunk, hogy 'Mi van, szomszéd? Nem vettél észre?'"

Gesztesi Károly: "Hiányzik egy nagy kéz, ami megsimogat"http://www.life.hu/bulvar/20150329-gesztesi-karoly-a-tv2-frizbijeben-adott-interjut-a-joban-rosszbanbol-valoo-tavozasarol.htmlNagy port kavart a hír, hogy Gesztesi Károlyt kiírták a TV2 sorozatából. A színész elárulta, a végére már neki is elege volt a napi sok oldal megtanulandó szövegből és főleg abból, hogy alig jutott ideje a családjára. Hozzátette, számára most az a legfontosabb. TV + BulvárOrigoMegérte kockáztatni a karrierjét Bozsek Márknakhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-bozsek-mark-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-szereplojenek-bejott-az-enekesi-karrier-lassan.htmlA Barátok közt egykori Szabijának, mióta kilépett a sorozatból beindult énekesi karrierje.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huÓraátállítás a sztárok szemévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150325-oraatallitas-sarka-kata-szandi-harsanyi-levente-es-laar-andras-meselte-el-hogyan-elik-meg-az.htmlSarka Kata és Harsányi Levente álomszuszék, Szandi és Béres Alexandra családja viszont rugalmas, Besenyő Pista bácsinak pedig megvan a véleménye az óraátállításról.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huErdélyi Mónika új karriert építhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-erdelyi-monika-a-fem3cafe-musorvezetoje-uj-karriert-epit-es-parkapcsolati-treningeket-tart.htmlAz egykor sikeres műsorvezető élete 180 fokos fordulatot vett: az önanalízisben megtalálta önmagát és új szakmáját.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huA kiesett Éden Marianna csúnyán beszólt Éden Adrinakhttp://www.life.hu/bulvar/20150327-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosa-beszolt-eden-adrinak.htmlÉden Marianna kiesése után volt az Éden Éjjel vendége. Nem kímélte volt ellenfelét, Adrit, rendesen beszólt neki. TV + BulvárOrigoÚjra izzanak a fakanalak - Hamarosan érkezik a Konyhafőnök második évadahttp://www.life.hu/bulvar/20150326-hamarosan-indul-a-konyhafonok-masodik-evada.htmlNagy sikert aratott az RTL A konyhafőnök című műsora. Hamarosan újabb főzőtehetségek mutatják meg tudásukat. Indul a műsor második évada. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.