10 kilót fogyott VV Fanni

Forrás:Sajtóklub/RTLII -
fogyás terhes VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán nincs is még egy olyan VV-szereplő, akiről ennyire gyakran felröppent a pletyka, hogy gyermeket vár. VV Fanni ismét cáfolja a róla terjengő hírt.  

A villában védekezés nélkül szexelő VV Fanni pocakja nemhogy gömbölyödne, inkább laposodik. A göndör hajú lány 10 kilót fogyott az elmúlt időszakban.
Nem vagyok terhes, ez már megint álhír" - fakadt ki Fanni mérgesen, ugyanis hetek óta keményen edz, hogy visszanyerje villába vonulás előtti alakját.

Forrás:Sajtóklub/RTLII

„Minden nap futni járok, reggel 6-órakor nyit Martonvásáron a park és én fél 7-kor már futom a köröket. Este ismét mozgok, akkor kardiózom. Ezenkívül teljesen kivettem a szénhidrátot az étkezésemből, és kezdem visszanyerni a régi formámat" - osztotta meg velünk Fanni, aki egyelőre közönségtalálkozókból tartja el magát. Szerelmével, a VV nyereményéről épphogy csak lecsúszott Dennisszel pedig Nyíregyházára készülnek romantikázni.
„Dennis megígérte, hogy elvisz a nyíregyházi állatkertbe, ahol még sohasem jártam. Amúgy jól megvagyunk, még mindig szerelemben élünk. Hamarosan összeköltözünk a fővárosban, ahol küzdeni fogunk az álmainkért. Hamarosan jogosítványt is szeretnék szerezni" – tudtuk meg a lánytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.