valóvilág TV2 beszólás Baukó Éva kiosztás Éden Hotel RTL Klub Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva dühödten reagált Berki Krisztián azon kijelentésére, miszerint a nő csak egy eszköz, hogy a férfinak gyermeke lehessen.

Berki ismét megosztó véleményét hangoztatta, amely többeknél kiverte a biztosítékot. Az Éden Hotel műsorvezetője egy interjúban a következőket mondta: "Többször elmondtam már, hogy nem bízom a nőkben. A nő lehetőség arra, hogy gyereked legyen. Lehet mondani, hogy Berki nőgyűlölő, meg hasonlók, de ez akkor is tény" – mondta Berki, a vérmes Baukó Évi pedig nem hagyta szó nélkül az elhangzottakat, és kiosztotta a megosztó celebet.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Akkor TE is az vagy, hogy oda add a spermád! Ennél irritálóbb embert még nem láttam a Médiában! „rajtam" is túltesz (a régi énemen)" – közölte közösségi oldalán Éva, aki egy hangulatjellel is jelezte, hogy haragos hangulatában van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.