Szakított és hazaköltözött Dj Seherezádé

dj Seherezádé szerelem Róma költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre gyakrabban látni itthon Seherezádét, akinek „bázisa” a külföldi DJ-turnékhoz eddig Róma volt. A szőke bombázó nem csak új munkája miatt tölt egyre több időt Budapesten, lezárult egy korszak az életében.

Seherezádé jelenlétére a ruhabiznisze miatt itthon van a legnagyobb szükség, de nem ezért költözött haza. Véget ért hatéves, viharos kapcsolata azzal az olasz férfival, aki már akkor mellette volt, amikor beköltözött a ValóVillába.

Forrás: Facebook/DJ Seherezade

„Már hét hónapja sokat Magyarországon tartózkodom, így könnyebben tudom felügyelni az üzletemet. Gyerekkorom óta arra is gyűjtögettem, hogy valóra váltsam ezt az álmomat. Tinédzser korom óta dolgoztam, minden zsebpénzemet félretettem. Sohasem szórtam két kézzel a pénzt, pedig hatalmas shoppingolósnak nézek ki. Megtanultam spórolni, hol szikikoncicikre, hol fogszabályozóra. Mindig dolgoztam és a VV után sem vesztettem el a fejemet, csak megváltozott az életem. Ekkor vágtam bele komolyan a Dj karrierbe, amit 18 évesen, az egyik legjobb dj barátnőm mellett kedveltem meg. Eleinte tőle próbáltam ellesni minden mozdulatot, majd szakembertől is eltanultam a szakma fortélyait. Ez a negyedik év, hogy a világ minden tájára hívnak fellépni, és ezzel a munkával megkeresett jövedelmem is hozzásegített, hogy bele merjek vágni a ruhatervezésbe” – árulta el Seherezádé, akit nagyon sokan bántottak, amikor belevágott.

„Mindennek el lettem mondva, csak jó életű nőnek nem. Nagymamámtól örököltem azerős karakteremet, én is olyanná váltam, hogy semmi nem tart vissza. A sikerem pedig minden várakozást felülmúlt. Tisztában vagyok vele, hogy ezt nem lehet sokáig, teljes erőbedobással csinálni, én maximum 30 éves koromig tudom elképzelni magamat az éjszakában. Addig pedig beindítom a ruhás cégemet, ami megköveteli, hogy minél többet legyek jelen. De továbbra is járok zenélni, csak megpróbálom másképpen beosztani az időmet. Maximum két hetet szeretnék távol lenni, korábban gyakran egy hónapig is turnéztam. Egyszerűen nem bírtam tovább fizikailag az állandó utazást, a repülőtéri éjszakázásokat, a sok időeltolódást. A végén már belebetegedtem. Két hónap pihenés után sikerült összeszednem magamat, újult erővel vágok bele. Áprilistól ismét turnézni indulok, Nepálba, Brazíliába, Mexikóba. Azóta,hogy elnyertem a legszexisebb Dj címet még több helyre hívnak. Bár vonzónak találtak, továbbra is igyekszem a zenémre helyezni a hangsúlyt, nem szeretem kirakni közszemlére mindenem. Természetesen megpróbálok a legexkluzívabb ruhákban fellépni, de munka közben nem arra szeretnék koncentrálni, hogy mikor csúszik fel a ruhám és mikor mi látszik túlzottan belőlem” – tette hozzá a szőke ciklon, akinek szakmai sikere a magánélete rovására ment.

Forrás: Facebook/DJ Seherezade

„Évek óta számomra a munka és karrier az első. Hat évet voltam együtt Claudioval, de nem akartam tovább az idejét pazarolni, hisz jó pár évem még pörgős lesz. Nem szeretek haragban elválni senkitől, a mai napig napi kapcsolatban vagyok vele, ő a lelki társam, de most nem fér bele az életembe a szerelem. Így végleg elköltöztem tőle, hazajöttem Budapestre.”

Sehi és olasz szerelme

Claudió és Seherezádé már négy éve jártak együtt,amikor a szőkeség beköltözött a ValóVillába.Beköltözésekor úgy tűnt, kapcsolatuk megingathatatlan, de VV Gergőnek mégis csak sikerült kettőjük közé férkőznie.Sehi szerelme egy ideig csak távolról, Rómából nézte bimbózó szerelmüket, majd videoüzenetet küldve ország-világ előtt szakított Seherezádéval. A játék után kibékültek, de az akkor már Dj-ként a világot beutazó lány nem sok időt tudott tölteni szerelmével.

10 kilót fogyott VV Fannihttp://www.life.hu/bulvar/20150330-vv-fanni-hasa-nem-no-nem-terhes-viszont-jocskan-lefogyott.htmlTalán nincs is még egy olyan VV-szereplő, akiről ennyire gyakran felröppent a pletyka, hogy gyermeket vár. VV Fanni ismét cáfolja a róla terjengő hírt. TV + BulvárOrigoSzelfi helyett mellfit posztolt VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150331-vv-dori-a-valo-vilag-7-jatekosa-mell-szelfit-keszitett-magarol-facebookon.htmlNem is szelfit, annál inkább mellfit posztolt a Facebookra az óriáskeblű VV Dóri. Férfirajongói nagy valószínűséggel alig tudnak elkattintani az oldalról. TV + Bulvár--VV Fanni feltöltette ajkait...http://www.life.hu/bulvar/20150326-vv-fanni-a-valo-vilag-7-szereploje-feltoltette-szajat.htmlA Való Világ tündérfalvija már régóta szerette volna megcsináltatni melleit és feltölteni ajkait. Most beteljesült az álma, és végre duzzadt ajkakkal csókolhatja Dennist. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVV Robin az előző nyertes, VV Aurelio szomszédságába költözikhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-robin-az-elozo-nyertes-vv-aurelio-szomszedsagaba-koltozik-nagytetenybe.htmlNagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.TV + Bulvár--Hasi zsírjával töltötték fel VV Dóra arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20150325-a-valovilag7-jatekosa-vv-dora-arcat-feltoltottek.htmlMegelégelte a szeme alatti sötét karikákat VV Dóri. A lány úgy döntött, feltölteti az arcát, nem is akárhogyan... TV + Bulvár--Egy ismert zenész lányába szerelmes VV Simonhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-simon-czutor-zoli-lanyaba-szonjaba-szerelmes.htmlVV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.