Hevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapja

Névtelen Nulla Hevesi Tamás Az ének iskolája zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. 

Akár modellként is bontogathatná a szárnyait a felsőtárkányi Gyuris Luca, annyira bájos a 15 éves lány, ő mégis inkább édesapja nyomdokaiba lépne. Apukája, Robi a Névtelen Nulla nevű zenekarban zenélt együtt Hevesi Tamással. Jelen volt a Jeremy című dal születésénél is.

„Alapító tagja voltam az együttesnek, utána még két formációt csináltunk Tomival és a testvérével, Imivel.19 évesen abbahagytam a zenélést, orvosi egyetemre mentem, szájsebész lettem. Eleinte hárman, majd egyre többen játszottunk az akkor közkedvelt zenekarban, én énekeltem, gitároztam és dalokat szereztem. Azóta csak hobbyból zenélek, van egy klassz gitárgyűjteményem is. Megbántam , hogy ma már nem csinálom úgy, mint ahogy fiatalon szeretettem volna"- árulta el az apuka, aki Hevesi Tamással azóta is tartja a kapcsolatot.
„Tamás ismeri Lucát, igaz jó pár év eltelt azóta, hogy utoljára látta, akkor a lányom csak 10 éves volt. Énekelni viszont sohasem hallotta.Nemrég beszéltünk, hallotta, hogy bekerült Az ének iskolájába, és biztosított arról, hogy ha kell, szívesen segít neki bármiben.Ám most a produkció miatt most minden más terv háttérbe szorul, és utána is kell majd a csatorna engedélye, hogy bármibe belekezdjünk. De Tamás mindenben segíteni szeretné a lányomat" - árulta el az egykori zenész, aki szerint kisebbik lánya ugyanolyan művészlélek, mint ő.

Fotó: Tv2

Luca jó gyerek, tanulni is nagyon szeret, de leginkább művészetek érdeklik. Jelenleg nulladik osztályba jár" – magyarázta Luca édesapja.

Növényi Norbert börtönbe kerülhethttp://www.life.hu/bulvar/20150402-novenyi-norbert-olimpiai-birkozobajnok-bajban-van-egy-adocsalasi-ugy-miatt-bortonbe-kerulhet.htmlAz olimpiai birkózóbajnok bajban van. Növényi Norbert egy adócsalási ügyben hetedrangú vádlott, de egyelőre mindent tagad.TV + Bulvár--Közös otthonukat csinosítja a Pikali-Rékasi pároshttp://www.life.hu/bulvar/20150401-pikali-gerda-es-rekasi-karoly-kozos-otthonukat-csinositja.htmlVirágesővel készülnek a tavaszra közös otthonukban Pikali Gerda és Rékasi Károly – az erről árulkodó fotót a Barátok közt sztárja osztotta meg rajongóival a közösségi oldalán. TV + BulvárOrigoNem kap az anyai örökségből Győzikehttp://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.htmlA Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huOrosz Barbara: "A bennem élő maszkulin én jelenleg mindent ural"http://www.life.hu/bulvar/20150330-orosz-barbara-mar-csak-kivulrol-no-belulrol-egy-ferfi-interju.htmlRégóta nem adott interjút Orosz Barbara, akit a Gozsdu udvar egyik új kávézójában sikerült szóra bírnunk. A dögös műsorvezető teljesen megváltozott az elmúlt években.TV + Bulvár--Szorcsik Viki tűvel számolja fel a zsírpárnáithttp://www.life.hu/bulvar/20150327-szorcsik-viki-felszamolja-a-zsirparnait.htmlSzorcsik Viki nem kizárólag edzéssel tartja karban a testét. Elárulta, hogy milyen testkezelésre jár azért, hogy ne veszítse el tökéletes alakját. TV + Bulvár--Aleska Diamond: "Soha nem volt egyéjszakás kalandom, ennél többre tartom magamat"http://www.life.hu/bulvar/20150324-aleska-diamondpornosztar-celeb-vagyok-ments-ki-innen-nem-volt-egy-ejszakas-kalandja.htmlŐszinte beszélgetés Aleska Diamonddal, aki nem akarja letagadni pornós múltját. Visszatérne az eredeti nevéhez, amit elkezdhetünk ízlelgetni: ő Sáfrány Emese.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.